Diari Més

Civisme

Creixen notablement les sancions per borratxeres i orinar al carrer a la ciutat de Reus

La majoria de les sancions són a causa del consum d'alcohol

Imatge d'arxiu de joves bevent al carrer.

Creixen notablement les sancions per borratxeres i orinar al carrerACN

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

La Guàrdia Urbana de Reusgairebé ha duplicat el nombre de sancions a causa d'actituds incíviques relacionades amb l'oci nocturn a la ciutat. Aquest augment representa també gairebé el triple de les actes aixecades durant tot l'any 2014. Així, fins al 31 de juny d'aquest any, la policia local ja ha aixecat un total de 742 actes per consum d'alcohol, orinar i embrutar a la via pública, i per molèsties als veïns per sorolls. Durant tot el 2015 en va aixecar 387, i durant el 2014, 270.

.tg {border-collapse:collapse;border-spacing:0;border-color:#aabcfe;} .tg td{font-family:Arial, sans-serif;font-size:14px;padding:10px 5px;border-style:solid;border-width:1px;overflow:hidden;word-break:normal;border-color:#aabcfe;color:#669;background-color:#e8edff;} .tg th{font-family:Arial, sans-serif;font-size:14px;font-weight:normal;padding:10px 5px;border-style:solid;border-width:1px;overflow:hidden;word-break:normal;border-color:#aabcfe;color:#039;background-color:#b9c9fe;} .tg .tg-mb3i{background-color:#D2E4FC;text-align:right;vertical-align:top} .tg .tg-lqy6{text-align:right;vertical-align:top} .tg .tg-yw4l{vertical-align:top} @media screen and (max-width: 767px) {.tg {width: auto !important;}.tg col {width: auto !important;}.tg-wrap {overflow-x: auto;-webkit-overflow-scrolling: touch;}}

D'acord amb el que s'assenyala des de la Guàrdia Urbana, els problemes relacionats amb actuacions incíviques no vénen donats normalment pels locals, sinó pels clients que quan surten o es troben al carrer i no respecten el descans dels veïns.

De fet, l'incivisme és la principal preocupació de la ciutadania en matèria de seguretat, d'acord amb les dades que es van analitzar en la darrera reunió de la Junta Local de Seguretat.

tracking