Diari Més

Música

The Krav Maga, nou triomfador de les nits de les Barraques de Reus

El grup reusenc ha estat el vencedor del 18è Reussona, mentre que Euler ha guanyat el segon premi i Efecto Vacío el tercer

The Krav Maga, nou triomfador de les nits de les Barraques de Reus

The Krav Maga, nou triomfador de les nits de les Barraques de ReusAjuntament de Reus

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El conjuntThe Krav Maga ha estat el guanyador de la divuitena edició del Reussona, concurs de música per a joves de la ciutat de Reus. The Krav Maga és un grup de Reus format per 4 nois que inicien l'aventura musical l’estiu de 2012, fruit de la seva passió per tocar i per les ganes de fer alguna cosa diferent del que havien fet fins al moment en bandes anteriors. La seva música es podria definir com a pop rock amb aromes psicodèliques, tot i que els seus integrants fugen de l'encasellament en algun estil concret.

Després de guanyar diversos concursos del territori i publicar un parell de demostracions, aquest 2016 han publicat el seu primer LP, titulatArché, gravat i produït per Paco Loco al seu estudi del Puerto de Santa María (Cádiz). El jurat del Reussona 2016 ha valorat el seu potent directe i la seva qualitat i per aquest motiu s'han endut el primer premi, dotat amb 1.500€.

El jurat del concurs ha escollit també el segon i el tercer premi, dotats amb 900€ i 600€, respectivament. El segon premi ha recaigut en el conjuntEuler, grup reusenc de rock alternatiu, stoner, grunge, metall i soroll fet en català. El nom d'aquest grup és un homenatge al matemàtic suís Leonhard Euler. El tercer premi ha estat pelsEfecto Vacío, grup de hard-rock de Reus que va néixer l’any 2014 amb el principal objectiu de créixer i gaudir de la música.

El concert final del concurs, que es va anul·lar a causa de la pluja el passat 4 de juny a La Palma, es va realitzar el dimecres 22 de juny al Parc de la Festa, dins l'espai de Barraques de la Festa Major de Sant Pere.

tracking