Diari Més

Successos

La Guàrdia Civil intervé més de 400.000 unitats de material pirotècnic a Reus

El material es trobava repartit entre dotze vehicles que no comptaven amb les mesures de seguretat indicades

La Guàrdia Civil intervé més de 400.000 unitats de material pirotècnic a Reus

La Guàrdia Civil intervé més de 400.000 unitats de material pirotècnic a ReusGuardia Civil

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

La Guàrdia Civil de Tarragona ha intervingut, aquest dijous, gairebé 500.000 unitatsd'objectes pirotècnics de 25 tipus diferents, amb un pes total de 534 quilograms, a Reus.

Arrande les inspeccions que la Guàrdia Civil realitzaper la campanya de Sant Joan 2016, a les 6 hores del matí d'aquest dijouss'han localitzat, a l'interior d'un solar de Reus, propietat d'una pirotècnia, dotze vehicles que podien estar carregatsamb productes pirotècnics.Per aquest motiu s'hacontactat amb el gerentde l'empresa, per tal d'inspeccionar els vehicles i el local autoritzat per a la venda de pirotècnia.

Durant la inspecció, s'han localitzat 105 caixesde material pirotècnic de diferents categories i de risc als vehicles. Tal i com estipula la llei, el material hauriad'haver estatemmagatzemat al local autoritzat, i no als vehicles. Durant la inspecció al local, els agents han comprovat que un espaial costat del magatzemno comptava amb les mesures de seguretat requerides per emmagatzemarels 24 quilograms de matèriaexplosiva que hi havia. A més, aquest material no estava autoritzat per a la sevavenda.

tracking