Diari Més

Miquel Vilella, Oques Grasses i el Club Súper 3, darreres confirmacions de la Festa Major de Sant Pere

També tindrà lloc aquest cap de setmana la presentació del llibre 'Els gegants Japonesos fan 60 anys' i el Mercat al Mercadal

Miquel Vilella, Oques Grasses i el Club Súper 3, darreres confirmacions de la Festa Major de Sant Pere

Miquel Vilella, Oques Grasses i el Club Súper 3, darreres confirmacions de la Festa Major de Sant PereFacebook - Oques Grasses

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

La ciutat viu durant els pròxims dies diferents activitats incloses a la programació de la Festa Major de Sant Pere, entre les quals destaquen la presentació del llibre'Els gegants Japonesos fan 60 anys', el Mercat al Mercadal i els concerts de Miquel Vilella, el Club Súper 3 i el conjunt Oques Grasses.

Aquest divendres dia 17, a partir de les 18:30 h al Mercat Central de Reus es presenta la publicació 'Els gegants Japonesos fan 60 anys', un acte que inclourà l'actuació d'aquesta parella de gegants de la ciutat.

Dissabte 18 de juny, a les 18:00 h es viurà una nova edició del Mercat al Mercadal, organitzat per Bravium Teatre amb la col·laboració dels paradistes del Mercat Central i de l'Associació d'Amics del Cavall, en el qual es recrea l'ambient del Mercadal de principis del segle XX. El mateix dissabte, a les 18:30 h a la plaça d'Evarist Fàbregas es presenta el nou vestuari del Ball de Cavallets amb els seus padrins, els gegants Moros i la Mulassa. A les 21:00 h de dissabte està programat al Teatre Bartrina el concert del cantautor reusenc Miquel Vilella, el qual presentarà el seu darrer treball'Després del Món – Farewell, Dear Towerman', un concert en què estarà acompanyat per la seva banda de rock habitual i per un quartet format per joves músics de l'Escola de Música del Centre de Lectura.

Diumenge 19, a partir de les 11:00 h la plaça d'Evarist Fàbregas és escenari dels tallers i activitats organitzats amb motiu del 15è aniversari del Ball de Galeres. A les 12:30 h al Mercadal es viurà el concert del conjunt SP3, que oferirà un repertori de cançons del Club Súper 3, l'espai infantil de Televisió de Catalunya. A les 20:00 h a la prioral de Sant Pere l'organista italià Mario Duella ofereix un concert d'orgue inclòs en el cicle dedicat a aquest instrument que organitza periòdicament l'església reusenca. Finalment, el conjunt Oques Grasses actua aquest diumenge a partir de les 22:00 h a la plaça del Mercadal.

tracking