Diari Més

Successos

Dos lladres entren a robar a un estanc de Reus i un client resulta ferit

Durant l’atracament, un dels clients ha estat ferit per un ganivet a la mà. Els Mossos d’Esquadra encara no han detingut els dos lladres.

L'atracament ha tingut lloc al carrer Ample.

Dos lladres entren a robar a un estanc i un client resulta feritGoogle Maps

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Dos lladres han assaltat aquesta tarda l’estanc situat al carrer Ample de Reus i un client ha resultat ferit per arma blanca. Els Mossos d’Esquadra han rebut l’avís quan faltaven deu minuts per les vuit de la tarda.

Un dels lladres s’ha quedat a fora vigilant, mentre l’altre intimidava a la dona que hi havia al taulell de l‘estanc amb un ganivet i l’obligava a entregar-li els diners que hi havia a l’interior de la caixa registradora. Finalment, la dona ha cedit i li ha entregat fins a 80 euros.

Durant l’atracament, un dels clients s’ha enfrontat al lladre, i en la discussió el client ha quedat ferit lleu pel ganivet de l’atracador. El client encara no ha posat la denúncia, per tant es desconeix si la ganivetada ha estat causada pel lladre o per ell mateix. Segons fonts policials, la ferida ha estat a la mà, i l’home ha estat traslladat a l’hospital.

La dona que estava al taulell ha patit un atac d’ansietat quan han arribat els Mossos. Segons alguns testimonis, els lladres són dos nois joves, que s’han escapat, i fins al moment no han estat trobats. Els Mossos d’Esquadra s’han fet càrrec de la investigació.

tracking