Diari Més

Un seguici festiu per llepar-se'n els dits

La Pastisseria Huguet ha fet unes rèpliques en xocolata d'alguns dels elements, que es podran veure durant tot el mes a l'Ajuntament i a la botiga de la Festa

Un seguici festiu per llepar-se'n els dits

Un seguici festiu per llepar-se'n els ditsCedida

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El Forn Pastisseria Huguet de Reus ha presentat aquest dilluns a l'Ajuntament les peces del seguici festiu que ha elaborat amb xocolata i que ha cedit perquè es puguin exposar des d'avui i fins al 18 de juny al vestíbul del palau municipal. L'alcalde, Carles Pellicer, ha agraït als representants d'aquest establiment reusenc, Ramon de la Fuente i M. Pilar Huguet, la cessió d'aquests elements de xocolata i els ha felicitat per la seva implicació permanent en la festa reusenca a través de l'elaboració, cada any coincidint amb el període de Pasqua, de la rèplica d'algun dels elements festius.

Durant els dies de la Festa Major de Sant Pere els elements festius de xocolata estaran exposats a la Botiga de la Festa, que aquest any estarà situada als baixos del Castell del Cambrer, a la plaça del Castell. Les persones que comprin alguna de les peces relacionades amb la Festa Major que es venen habitualment a la botiga entraran en el sorteig de les 10 figures de xocolata del seguici.

tracking