Diari Més

Acord entre l'Associació de càmpings i el Mas Carandell

La cooperació es completa amb accions de difusió mútua de les actuacions i serveis de cada part

Acord entre l'Associació de càmpings i el Mas Carandell

Acord entre l'Associació de càmpings i el Mas CarandellCedida

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

L'Associació de càmpings de la Costa Daurada i Terres de l'Ebre i Mas Carandell han signat un acord de col·laboració en temes de formació, desenvolupament, consultoria i intermediació laboral. La signatura del conveni, que va tenir lloc a la seu de Mas Carandell, va anar a càrrec del Berta Cabré, presidenta de l'esmentada associació empresarial, Maria Dolors Sardà, Vicepresidenta de la Fundació Mas Carandell, i del Regidor de Medi Ambient i Ocupació, Daniel Rubio, com a president de l’Institut.

El treball col·laboratiu entre empreses i agents públics i privats és fonamental per impulsar els eixos de l’ocupació, la formació i el desenvolupament local. I Mas Carandell, per la seva trajectòria i experiència, es configura com un bon catalitzador d’aquest treball cooperatiu territorial i en xarxa, per això s’està treballant per ampliar els convenis establerts.

La concertació entre l’Associació de càmpings i Mas Carandell preveu mantenir contactes periòdics per tractar temes de selecció i contractació de personal (per exemple la borsa de treball o bé les estades en pràctiques de persones formades que podran contractar després), per oferir consultoria de recursos humans, i especialment per detectar les necessitats de qualificació del personal que ja treballa a les empreses associades, amb la finalitat de donar resposta sigui amb un pla de formació a mida, sigui amb l’assessorament i gestió gratuïta del seu crèdit de formació en un pla agrupat o de manera individual, entre d’altres. La cooperació es completa amb accions de difusió mútua de les actuacions i serveis de cada part.

Algunes empreses membres de l’associació de càmpings ja han començat a utilitzar els serveis que proposa Mas Carandell. Així doncs tres càmpings han posat cinc ofertes de feina (de restauració i animació), un altre ha acollit un alumne en pràctiques de l’especialitat d’agricultura ecològica, i a nivell de formació s’ha format al personal de 3 càmpings en dues especialitats de seguretat i prevenció de riscos: el tema d’al·lergògens i el tema de prevenció de la legionel·la.

tracking