Diari Més

Art

L'Escola d'Art i Disseny de Reus, millor centre educatiu artístic de Catalunya

L’entitat Foment de les Arts i el Disseny (FAD) ha distingit l'escola en els Premis Habitàcola-Tarrats

L'Escola d'Art i Disseny de la Diputació a Reus és considerat el millor centre educatiu artístic

L'Escola d'Art i Disseny de la Diputació a Reus és considerat el millor centre educatiu artísticDiputació de Tarragona

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

L’Escola d’Art i Disseny de la Diputació a Reusha rebut, aquest dimecres,el Premi al Centre Educatiu 2015-2016, en el marc dels XXVIII Premis Habitàcola-Terrats concedits per Foment de les Arts i el Disseny (FAD). Aquests guardons reconeixen professionals i institucions que intervenen en la concepció de l’espai, el disseny i l’interiorisme i compten amb una categoria que premia els centres educatius que imparteixen aquestes disciplines.

El juratha acordatatorgar aquest premi a l’Escola d’Art i Disseny de Reus«per la qualitat del conjunt de les propostes presentades i pel nombre de treballs finalistes i seleccionats pel jurat obtinguts pel centre». Aquestaés la segona vegadaque aquest centre educatiu de la Diputació rep el prestigiós premi del FAD, que ja va aconseguir en l’edició 2013-2014.

La proclamació pública dels deu finalistes i guanyadors dels Premisha tingutlloc a Barcelona, a la seu del FAD. Entre els finalistes hi havia tres propostes de l’Escola d’Art i Disseny de la Diputació a Reus: Running Roof, Fins al cel i Arquitectura sense Arquitectura, amb la participació delssegüentsprofessors i alumnes del centre:

-Gislé Marín - Sara Mateos - Hajar Oubaddi - Ramon Ribé - Remedios Borràs - Ricard Ledesma - Cristina San José Campos - Marta Graells - Miriam Duro

Els treballs s’integraran a l’exposició dels Premis Habitàcola que s’exhibirà al Disseny Hub Barcelona entre els mesos de juny i setembre de 2016.

tracking