Diari Més

Oci

Tot a punt per la 5a Vermutada Popular de Reus

Vermuts Miró presentarà el Vermut Xola, que homenatja a Joan Besora

Tot a punt per la 5a Vermutada Popular de Reus

Tot a punt per la 5a Vermutada Popular de ReusCedida

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

La plaçaMercadal de Reus acollirà aquest dissabte, de 12 a 14 hores, la 5a edició de la Vermutada Popular de Reus. Un any més, l'objectiu del'acteno és cap altre quela promoció d’aquest producte singular de la ciutat. A la passada edició, es van servir uns 3.500 vermuts entre els assistents.

Al centre de la plaça del Mercadal es muntarà un espai on es realitzarà la venda de tiquets de degustació, a un preu simbòlic. En aquest espai central s’hi servirà el vermut, les patates i les olives que acompanyen el vermut. Al voltant de la plaça s’ubicaran diferents tines amb tendals, on el públic assistent podrà situar-se per fer el vermut amb comoditat.

Tot el vermut que es servirà a la plaça serà de la marca Miró, patrocinador de l’acte, i un any més hi haurà la col·laboració de la Patateria Laurie de Reus i de les Olives la Masrojana, del Masroig, que participen a l’acte amb l’objectiu de crear sinèrgies amb el vermut i promocionar els productes típics associats a l’acte de fer el vermut. Per aquest motiu, a banda dels tiquets de consumició de vermut, els assistents podran adquirir els tiquets de patates i olives per acompanyar la beguda.

L’acte començarà a les 12:00 h i està previst que duri fins a les 14:00 h. En el decurs de la vermutada hi haurà animació musical, que anirà a càrrec del grup Bandsonats de Reus (12:00 h) i del grup de batucada Bantukats del Bolet (13:00 h). Al final de l’acte es lliuraran els premis que atorguen els Amics del Vermut de Reus i Comarca.

Vermut Xola

Com a novetat, i coincidint amb la Vermutada, Vermuts Miró presentarà el seu últim producte, un vermut formulat amb avellana que homenatja un dels personatges més populars de la ciutat a mitjans del segle XX, Joan Besora, conegut popularment com a 'Xola', que es fa fer molt conegut per la seva força.

El nou vermut es presentarà en un envàs de 187 ml. i es posarà a la venda el mateix dissabte a un preu de 2 euros l’ampolla. Seguint la iniciativa iniciada l’any passat, Vermut Miró donarà la recaptació íntegra de la venda del vermut Xola d’aquell dia a l’Associació de nens amb cànc er AFANOC (Associació de Familiars i Amics de Nens Oncològics de Catalunya).

tracking