Diari Més

Cultura

Santa Llúcia destina el lloguer del bar al compte de la hipoteca de la sala

La germandat fa una crida a la ciutadania per adherir-se a la campanya de mecenatge impulsada a l’abril i que encara ha de deixar els primers fruits

Santa Llúcia destina el lloguer del bar al compte de la hipoteca de la sala

Santa Llúcia destina el lloguer del bar al compte de la hipoteca de la salaOlívia Molet

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Des del passat febrer, la Germandat de Sant Isidre i Santa Llúcia ingressa l’import que percep pel lloguer del bar de la seva seu al compte de la hipoteca de la sala, i cobreix amb aquest concepte vora 700 dels 1.700 euros a què ha de fer front mensualment. És una de les mesures implementades com a part del paquet orientat a sanejar la situació econòmica de l’entitat, després que el 25 de gener Catalunya Caixa aturés el procediment de subhasta de l’espai del col·lectiu al Raval Robuster per la hipoteca que aquest va subscriure al seu moment amb l’entitat financera, per 300.000 euros i que vencerà d’aquí aproximadament 14 anys.

La Junta de la germandat preveu renegociar les condicions amb l’entitat bancària al setembre. En aquest impàs, però, fa una nova crida a la ciutadania per adherir-se a la campanya de mecenatge –i de captació de socis, amb quota de 50 euros anuals– que va presentar a l’abril i que està pendent encara de deixar els primers resultats, apunta el president Josep Maria Vallès. Els socis tindran una bonificació en l’adquisició de les entrades a la Sala Santa Llúcia i podran participar gratuïtament als cursets de dansa catalana i ball de bastons de l’Esbart Santa Llúcia, enfocats a menors de 18 anys.

tracking