Diari Més

Cinema

El curtmetratge 'Timecode' s'estrenarà avui al Cinema Reus Palace

Es podrà veure a dos quarts de vuit de la tarda

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El curtmetratge guanyador de la Palma d’Or al Festival de Cannes fa una setmana, Timecode, es podrà veure avui a dos quarts de vuit de la tarda al Cinema Reus Palace. El petit film té aires reusencs, ja que va ser coproduït entre l’Escola de Cinema de Reus i la productora Nadir Films, del mateix director Juanjo Giménez, que, a la vegada, és professor al centre de cinema. La trajectòria de Giménez inclou tres llargs i una desena de curts. Amb aquest curt s’han convertit en els primers de l’estat en aconseguir aquest guardó. L’obra cinematogràfica va fer ple, ja que el festival de Cannes era el primer al que es presentava i era la primera vegada que sortia a la llum des que es va finalitzar.

Timecode narra la història de dos vigilants nocturns d’un aparcament. La seva història s’entrellaça a través de la dansa, que desperta les emocions.

Al llarg del rodatge del petit film, els alumnes de l’ECIR van poder prendre part del procés en tasques d’ajudant de producció, realització, càmera o fotografia. Un projecte professional que va permetre als estudiants conèixer el món cinematogràfic real.

tracking