Diari Més

El Pallol torna a viure els castells de primera mà

La diada del Pallol ha reunit la Colla Jove de Tarragona, la Colla Vella Xiquets de Valls i els Xiquets de Reus

El Pallol torna a viure els castells de primera mà

El Pallol torna a viure els castells de primera màTwitter - Colla Jove de Tarragona

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

La plaça del Pallo ha estat, un any més, escenari d'una diada castellera que ha reunit algunes de les colles de castells més potents del territori. Els Xiquets de Reus han comptat, en aquesta ocasió, amb la participació de la Colla Jove de Tarragona i de la Colla Vella Xiquets de Valls.

Els amfitrions han estat els encarregats de donar el tret de sortida a la diada amb el primer 4 de 8 de la temporada. La Colla Jove de Tarragona ha descarregat, en aquesta primera ronda, un 5 de 8.Per la seva banda, la Colla Vella Xiquets de Valls ha descarregat un 4 de 8 amb pilar.

En la segonda ronda, els Xiquets de Reus han descarregat un 3 de 8. Els tarragoninshan apostat per un 3 de 9 amb folre, i els vallencsperun 5 de 8.

En la tercera ronda, els Xiquets de Reus han descarregat un 2 de 7. La Colla Jove de Tarragona ha descarregat un 4 de 8, i la Colla Vella Xiquets de Valls un 2 de 8 amb folre.

Per acabar la diada, la ronda de pilars ha comptat amb dos pilars de 5 dels reusencs, quatrepilars de 5 dels tarragonins i un pilar de 6 i dos de 5 dels vallencs.

tracking