Diari Més

Ensenyament

Augmenten un 22% les preinscripcions a les escoles bressol municipals

Serà la primera vegada en els darrers sis anys que els centres reusencs obren totes les seves aules amb un total de 480 alumnes

Augmenten un 22% les preinscripcions a les escoles bressol municipals

Augmenten un 22% les preinscripcions a les escoles bressol municipals de ReusOlívia Molet

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El nombre de preinscripcions per al pròxim curs en les escoles bressols municipals s’ha incrementat un 22,22% respecte al curs actual.

D’aquesta manera, les escoles bressol municipals de Reus tornaran a obrir totes les aules a l’inici del pròxim curs escolar després de 6 anys de no poder-ho fer a causa de la menor demanda de places. Aquest fet venia motivat, principalment, per les conseqüències de la conjuntura econòmica en les famílies. Durant els últims tres anys consecutius s’ha dut a terme una rebaixa de la tarifa de preus a les inscripcions de les diferents escoles bressol. Amb aquesta política s’ha posat de manifest la clara tendència del servei municipal a recuperar l’alumnat que havia perdut.

En total, les escoles bressol municipals de Reus iniciaran el curs 2016-2017 amb 480 alumnes, dels quals 223 seran nous, fruit del procés de preinscripció que ara es tanca. D’aquesta manera hi haurà sis escoles amb aules que comprenen infants des de 0 a 3 anys.

La Ginesta acollirà un total de 107 alumnes repartits en una aula per als infants de 0 a 1 any, tres aules d’1 a 2 anys i tres més per a les edats de 2 a 3 anys. Per la seva banda, l’escola bressol Montsant tindrà una capacitat per 41 alumnes, distribuïts en tres aules amb les seves franges d’edat respectives, una de 0 a 1, una altra de 1 a 2 i una última de 2 a 3. El Margalló tindrà 36 alumnes amb una aula de 0 a 1, una altra d’edats d’ 1 a 2 anys i una darrere amb infants de 2 a 3.

El centre Marfull serà el que acollirà més nens, amb un total de 115 repartits en dos aules de 0 a 1 any, tres aules d’1 a 2 anys, i tres més de 2 a 3. En canvi, l’Olivera ensenyarà a 107 alumnes repartits en una aula de 0 a 1, tres aules d’1 a 2 anys d’edat i tres de 2 a 3. Per últim, està l’escola Lligabosc amb un total de 74 alumnes infants organitzats en una aula de 0 a 1 any, dues d’1 a 2, dues classes per nens de dos a tres anys.

Més places disponibles

Actualment, encara queden places disponibles per a infants de 0 a 1 any, mentre que la resta de cursos ja estan coberts. La matrícula pel curs 2016-17 s’haurà de formalitzar entre el 30 de maig i el 10 de juny. El passat més de gener ja es va omplir totes les aules, amb una primera inscripció de 465 alumnes,

El nou curs serà el primer que s’iniciarà amb totes les aules en funcionament des de l’ampliació de l’EBM La Ginesta, al febrer de 2011.

tracking