Diari Més

Educació

Un lipdub celebra els 35 anys del Col·legi Públic d'Educació Especial Alba

El vídeo ha estat enregistrat i editat per alumnes de l’Escola d’Art i Disseny de Reus

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

L’Escola Alba de Reus ha presentat un lipdub amb la participació d’alumnes i docents d’aquest centre d’educació especial de la Diputació de Tarragona, que ha volgut mostrar la seva realitat i l’activitat diària a tothom d’una manera participativa i lúdica. Alumnes de primer curs de Gràfica Audiovisual: infografia 3D, de l’Escola d’Art i Disseny de Reus, han estat els responsables d’enregistrar i editar el vídeo, que és el resultat de la col·laboració entre els dos centres d’ensenyament de la Diputació.

Al llarg de 4 minuts, les imatges fan un recorregut per les diferents aules del centre per conèixer els protagonistes d’aquest projecte educatiu que aquest any celebra el seu 35è aniversari.

35è aniversari de l’Escola

Durant el darrer mes, s’han programat diferents activitats per a commemorar els 35 anys del centre: l’edició del conte'El viatge de l’Alba', el muntatge d’una exposició, la realització de dues conferències i la representació d’una obra teatral a càrrec del grup de teatre que integren els alumnes del centre. L’Escola Alba és un centre de referència en l’educació d’alumnes amb necessitats especials que va néixer el 27 d’abril de 1981. En l’actualitat compta amb un total de 77 alumnes i 42 professors i ofereix diverses modalitats d’escolarització per a donar resposta a les necessitats educatives especials a l’àrea del Baix Camp i el Priorat.

Un lipdub celebra els 35 anys del Col·legi Públic d'Educació Especial Alba

Un lipdub celebra els 35 anys del Col·legi Públic d'Educació Especial AlbaOlívia Molet

tracking