Diari Més

Economia

Els vehicles d'ocasió seran l'atractiu del saló de l'Autoprimavera

Durant els tres dies es podran veure més de 250 vehicles seminous, de gerència i quilòmetre 0

Els 12 expositors presents tenen bones expectatives de cara a les transaccions durant el saló.

Els vehicles d'ocasió seran l'atractiu del saló de l'AutoprimaveraOlivia Molet

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Torna aquest cap de setmana la desena edició del saló de l’Automobilisme d’Ocasió i Caravaning, l’Autoprimavera. Durant la presentació d’ahir, el president del Comitè Executiu de FiraReus, Isaac Sanromà, va voler destacar que després de 8 anys, el passat 2015 es va tornar a celebrar aquest saló «de forma exitosa» i que torna a consolidar-se a Reus.

Durant els tres dies de l’esdeveniment, que comença avui i s’allargarà fins al diumenge, es podran veure 12 expositors de diverses marques automobilístiques i hi haurà la presència de més de 250 vehicles seminous, de quilòmetre 0 i de gerència.

Segons va destacar Sanromà, «els expositors han confirmat l’augment de les vendes del sector, sobretot en els cotxes seminous». Aquesta xifra es corrobora amb la millora econòmica que està vivint el sector, ja que, segons dades de Federación de Asociaciones de Concesionarios de la Automoción (FACONAUTO), s’ha produït un creixement notable del 17% en la venda de cotxes de gerència i segona mà a l’estat espanyol. La xifra ha estat una mica més baixa a Catalunya, que ha augmentat un 15%.

El president també va ressaltar que la gent busca vehicles d’ocasió de màxim 1 o 2 anys, ja que hi ha força demanda i el preu del vehicle de segona mà és un 25% més baix. Així doncs, va destacar Sanromà, la demanda dels vehicles d’ocasió està una mica per sobre dels nous cotxes.

Aquests números permeten preveure bones expectatives i un bon impacte econòmic de cara a les transaccions durant els tres dies de saló, on s’espera que hi hagi una alta participació com ja va passar en l’edició anterior, que va acollir més de 3.000 assistents.

El Saló comença avui de les quatre de la tarda a les vuit del vespre. En canvi, el dissabte i el diumenge les portes restaran obertes des de les onze del matí fins a les vuit de vespre. Els tres dies l’entrada és gratuïta.

FiraReus i motor

El regidor de Promoció Econòmica, Marc Arza, va voler destacar ahir que es «tanca el primer trimestre de la Fira centrada amb el motor», ja que a les seves instal·lacions s’hi han acollit anteriorment l’Epocauto i el Saló de la Moto. També va recordar, però, que no només s’han centrat en el motor sinó que han acollit el Bestial.

Serà la primera vegada que la Fira comptarà amb el patrocini de la marca automobilística Mazda-Kimauto.

tracking