Diari Més

Enologia

La vuitena edició de la Reus Viu el Vi ja té cartell

És obra del dissenyador reusenc Jordi Romero i juga amb el logo de la fira

La vuitena edició de la Reus Viu el Vi ja té cartell

La vuitena edició de la Reus Viu el Vi ja té cartellCedida

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Aquest migdia s’ha presentat el cartell de la vuitena edició de la REUS VIU EL VI, la fira de les DO de l’àmbit territorial de la Cambra que es realitzarà a la plaça de la Llibertat del 3 al 5 de juny. Un cartell que signa el dissenyador reusenc Jordi Romero i que juga amb el logo de la fira que ell mateix va crear l’any 2014.

Durant la tradicional fotografia de presentació, que s’ha realitzat al bell mig de la plaça Llibertat, el president de la Cambra, Isaac Sanromà, ha destacat l’encert de la imatge de Romero que «permet identificar fàcilment la fira atenent el missatge que transmet, el de l’estimació per un producte vinculadíssim a la nostra realitat. Per això sempre ens agrada, també, apostar pels nostres dissenyadors. Si la premissa de la Cambra és posar en valor els vins de casa, en la mateixa línia ens agrada reconèixer la feina i la inspiració dels artistes gràfics que hi ha al territori.»

A 17 dies de la inauguració de la Reus Viu el Vi, la fira presentarà enguany diverses novetats que es descobriran més endevant.

tracking