Diari Més

Cultura

Una nova companyia teatral neix a Reus

Projecte Longànime s'estrena amb 'En Alta Mar', aquest divendres al vespre a Cal Massó

Una nova companyia teatral neix a Reus

Una nova companyia teatral neix a ReusCedida

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Reus acullel naixement d'una nova companyia teatral, Projecte Longànime. De la mà dels actorsGerard Domènech, Carles Bigorra i Quimet Sorio, i sota la direcció de Lluís Graells, els artistes creen la companyia amb els objectius de fer teatre directe, proper, adaptable, sorprenent i còmic. Els actorspresenten la seva primera obra, 'En Alta Mar', aquest divendres, dissabte i diumenge al vespre a Cal Massó.

Els integrants de Projecte Longànime tenen un bagatge professional extens. Domènech, per una banda, és fundadorde la companyia Copi Rait, i ha treballat en companyies com Toni Albà o Clownic, de Tricicle. Bigorra va ampliar els seus estudis artístics a París, i ha participat en moltes sèries televisives de TV3, d'entre les quals destaquen Nit i Dia, Polseres Vermelles i El Crack. Sorio, exregidor del consistori reusenc, ha treballat ambLluísPascual,QuimMallafrè i Oriol Grau, entre d'altres. Graells, per la seva banda, ha treballat en diverses companyies teatrals, entre les qual destaquenTeatreRegina,CDGC,PaSucat iGermanesCiurana.

'En Alta Mar'

'En Alta Mar', del dramaturg polonès Slawomir Mrozek, és una obra teatral que ofereix una visió crítica del món contemporani mitjançant uns personatges que es veuen obligats a prendre decisions polítiques per sobreviure, arribant fins a certs punts a l'absurd. Tres homes nàufrags troben refugi en una balsa sense menjar, i discuteixen, amb la ironia com a ingredient principal, sobre quin és el que ha de ser menjat pels altres dos.

L'estrena de l'obra tindrà lloc aquest divendres 20 de maig a les 9 del vespre a Cal Massó. Dissabte tindrà lloc a la mateixa hora, i diumenge a dos quarts de vuit de la tarda. Les entrades anticipades es poden adquirir per 10 euros, i a la guixeta tindran un preu de 12 euros.

tracking