Diari Més

Música

Reus viurà un brunch electrònic

Es farà el dissabte 21 als jardins de l'Estació Enològica

Reus viurà un brunch electrònic

Reus viurà un brunch electrònicOlívia Molet

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Perejil's Sound ha organitzatel DO Brunch,un brunch electrònicper aquest dissabte 21 als Jardins de l'Estació Enològica de Reus. L'activitatcomençarà a les 12 del migdia i s'allargarà fins a les 7 de la tarda,oferint un espai on tots els assistents podran gaudir d'una barreja perfecta de música electrònica, una excel·lent oferta gastronòmica i una extensa carta de vins de la DO Catalunya.

Al llarg d'aquestesset hores, es podrà gaudird'una sessiómusical a càrrec dels DJs Sau Poler, Pau Roca, Alktome i Jobo Fresno. Els organitzadors asseguren que aquesta és «una de les millors sessions musicals que hem programat mai».

A banda de la música, s'hi podran degustar delicatessen fetes per Núria Cuinetes i vins de la DO Catalunya.El primer DO Brunch neix amb la voluntat d'oferir un espai per tastar vins, però fugint de les tradicionals fires del vi, emmarcat en una proposta més lúdica i encarada principalment al públic jove. Una activitat que s’emmarca dins la campanya La quinta de la DO Cat, que la DO Catalunya ha posat en marxa enguany per tal d’arribar a aquest perfil de consumidor més jove.

Oferta gastronòmica

La cuina anirà a càrrec de Cuinetes, que oferirà diferents propostes gastronòmiques, adaptades als diferents moments del dia. Part dels plats que es podran degustar tindran el vi de la DO Catalunya i l'oli de la DO Siurana com a principals protagonistes.Acompanyant la proposta s’hi trobaran els vins de la DO Catalunya que, amb més de 200 cellers, representants de tot el territori tradicionalment vitivinícola català, oferirà un bon ventall de vins per maridar al gust.

tracking