Diari Més

Trapezi

Les places de Reus s'omplen de circ

Un dels espectacles més multitudinaris del dissabte ha estat l’exhibició acrobàtica de la companyia Circ Bové, amb la funció ‘Vincles’

Les acrobàcies, el teatre, la música i el circ s'apoderen de Reus fins diumenge.

Les places de reus s'omplen de circCarla Pomerol

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

La 20a edició del Trapezi, la Fira de Circ de Catalunya, ha omplert els carrers, i sobretot les places de Reus. I és que el 80% dels espectacles se celebren a l’aire lliure. L’acte inaugural, que va tenir lloc el passat dijous, preveia que aquesta edició seria més multitudinària que mai.

Companyies de 6 països diferents actuen aquest cap de setmana a Reus. Els principals escenaris estaran a la plaça Anton Borrell, la plaça Llibertat, el Baluard, la plaça Evarist Fàbregas, la Patacada, Cal Massó, i com a novetat a La Fira. La Palma, els teatres Bravium, Fortuny i Bartrina i l’Institut Baix Camp també acullen espectacles de pagament.

La jornada d’avui dissabte és la més completa. Passis per la plaça que passis hi ha circ. En l’ambient es respira malabars, acrobàcies i música. A les 10 del matí, el Trape-Xic, pensat pels més petits, ha instal·lat ‘Bótes de Circ de les Musaranyes’ a Cal Massó. La plaça Patacada ha viscut l’esperit andalús a càrrec de la companyia La Banda de Otro, especialistes a combinar música i teatre i que han protagonitzat l’espectacle ‘Yee-Haw!’.

Però si hi ha algun espectacle que ha deixat sense paraules als presents ha estat ‘Vincles’, de la companyia Circ Bové. Les acrobàcies combinades amb un lent i perfecte moviment ha sorprès al públic. El conseller Santi Vila, que ha fet una visita a la ciutat de Reus i a la fira, també ha captat l’atenció dels amants del circ.

tracking