Diari Més

Serveis

La Guàrdia Urbana de Reus obre comissaria externa a l'aeroport

Es posarà en marca el dilluns, 17 de maig i serà el vuité centre extern de la policia local

La Guàrdia Urbana de Reus obre comissaria externa a l'aeroport

La Guàrdia Urbana de Reus obre comissaria externa a l'aeroportGuàrdia Urbana de Reus

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

La Guàrdia Urbana de Reusposa en funcionament aquest dilluns dia 16 de maigla nova Comissaria Externa de Proximitat (CEP) a l’aeroport de Reus. Serà el vuitè punt d’atenció policial extern a la Comissaria Central.

La nova CEP és fruit de la signatura d'un conveni de col·laboració entre la Guàrdia Urbana, AENA SA i la direcció de l'aeroport de Reus, i estarà oberta durant els horaris de vols a l'aeroport. Aquesta oficina, esdevé per la Guàrdia Urbana un punt estratègic per al desenvolupament de les seves competències, com ara la regulació i el control del trànsit, el control dels mitjans de transport per carretera, la recollida de denúncies, seguretat ciutadana, assistència al ciutadà, gestió dels objectes perduts, tasques en matèria de protecció civil, resolució de conflictes privats, i qualsevol altra funció de policia i de seguretat.

Els horaris i emplaçament de les CEP actualment obertes són els següents:

Dilluns, de 17:30 a 21:30h: Al carrer de Mas Pellicer, 33 baixos; dóna cobertura als barris Sant Josep Obrer i Mas Abelló.

Dimarts, de 17:30 a 21:30h: Centre Cívic Migjorn, a la Riera de l’Escorial s/n, que dóna cobertura a la zona sud de la ciutat.

Dimecres, de 17:30 a 21:30h: Centre Cívic Ponent, a l’avinguda dels Països Catalans, 106; dóna cobertura a la zona del passeig de Misericòrdia, l’avinguda dels Països Catalans, el barri Immaculada etc.

Dijous, de 17:30 a 21:30h: Centre Cívic Llevant, plaça de l’Hort dels Canonges, 1, dóna servei al barri Horts de Miró i els Jardins de Reus.

Divendres, de 17:30 a 21:30h: Centre Cívic Mestral, a l’avinguda de Barcelona, 6; cobreix el barri Gaudí i la zona nord de Reus.

De dilluns a dissabte, de 8:00 a 21:30h: Antic Hospital Sant Joan, al carrer de Sant Joan, 34. Dóna servei a la zona centre de la ciutat.

De dilluns a dissabte, de 8:00 a 21:30h: Estació d’autobusos, a l’avingida de Salou, 2. Dóna servei a la zona sud de la ciutat.

tracking