Diari Més

Política

La CUP de Reus critica el model actual del Trapezi

Mariona Quadrada, regidora de la CUP deixa entendre en el seu article que l’actual govern no aposta per l’essència del festival de circ

L'elefant, emblema de la Fira Trapezi Reus, amb el pastís per celebrar els 20 anys, davant del públic en el Cabaret inaugural el 12 de maig de 2016

circ, malabars, cabaret, artista, Jordi Gaspar, Fira, Reus, equilibris, Trapezi, acrobàcies, artístic, funambulismeJardí S.

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

La CUP de Reus qüestiona aquesta edició del Trapezi, assegurant que «més que mai anem a la deriva». Així ho afirma en un article Mariona Quadrada, la regidora reusenca de la CUP. El grup polític denuncia que l’espai de La Palma no s’utilitzi pràcticament durant el festival de circ, i que en canvi, La Fira Centre Comercial aculli tres espectacles.

La regidora cupaire es pregunta també si l’Ajuntament vol convertir el festival de circ en una cosa més comercial. «El Trapezi també servirà per rentar-nos un cop més la consciència del fet que ens hàgim hagut d’empassar el centre comercial La Fira?», es pregunta la regidora.

I és que, segons recorda Mariona Quadrada, temps enrere «la ciutat era envaïda de gent de tots colors, amb aspectes al marge de la moda i dels aparadors, capaços de crear art i sentiments amb qualsevol cosa». A més, la regidora de la CUP deixa entendre que fins ara els mateixos organitzadors i tècnics culturals eren els encarregats de dibuixar l’estètica del Trapezi, en canvi, actualment els polítics i els mercats de globalització hi posen cullerada. Mariona Quadrada, de la CUP Reus, assegura que «al govern actual no l’interessa aquesta aposta».

Aquí podeu trobar l'enllaç de l'article

http://cupreus.cat/?p=1555

tracking