Diari Més

Bàsquet infantil

XVIa edició de les 24 Hores de Bаsquet de l'Escola Joan Rebull de Reus

Hi van participar un total de 32 equips de les comarques de Tarragona i Lleida

XVIa edició de les 24 Hores de Bаsquet de l'Escola Joan Rebull de Reus

XVIa edició de les 24 Hores de Bаsquet de l'Escola Joan Rebull de ReusCarles Mauri

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Els dies 6 i 7 de maig es va celebrar una nova edició de les 24 hores de bаsquet de l’Escola Joan Rebull de Reus, amb la presència a l’escola de 32 equips vinguts de les comarques de Tarragona i Lleida. Aquesta va aplegar a prop de 400 joves jugadors i jugadores de les categories aleví masculí i femení, benjamí, prebenjamí i d’iniciació.

En acabar aquesta jornada de tarda, i com és habitual cada any, els equips que van venir de Balaguer van fer nit a l’escola, habilitant el teatre i els gimnàs com a dormitoris col•lectius.

La jornada del dissabte va començar ben d’hora. Per una banda els 3 equips d’iniciació (Dr.Alberich i Casas, Sant Josep i Joan Rebull), que van jugar una lligueta de tots contra tots, sense marcador ni resultat. Per l’altra banda els 6 equips prebenjamins de 6 i 7 anys (La Salle Reus, Mowgli, Eugeni d’Ors de Valls, Ganxets-Montsant, Lledó de Valls i Joan Rebull), que en dos grups van jugar una lligueta d’exhibició.

Al migdia es van donar els trofeus d’aquestes categories de formació. Els guardons van ser lliurats per la directora de l’escola, Maria Henar Garcia, la presidenta de l’AMPA, Cristina Figueras, i el representant de l’organització, Ferran Pellisé.

A la vegada i també de bon matí, es jugaven la resta de partits de les categories Benjamí (CB Bellvei, CB La Selva del Camp, AE Salle Tarragona, CB Sant Pere i Sant Pau, CB Balaguer, Ganxets- Montsant i Joan Rebull), Aleví Masculí (CE Rocabruna, CB La Selva, Cal Xirricó de Balaguer, Dr. Alberich i Casas, Mowgli, CB Balaguer, CB Sant Pere i Sant Pau de Tarragona i Joan Rebull) i Aleví Femení (CB Morell, CB Vila-seca, AB Salle Tarragona, Salle Ploms Reus, Teresianes - Arrabassada de Tarragona, CB Balaguer, Mare Nostrum – Arrabassada de Tarragona i Joan Rebull).

Aquestes categories es van dividir en dos grups de competició per jugar la lligueta prèvia fins ben entrada la tarda. Una vegada finalitzada la fase prèvia i puntualment a les 5 de la tarda del dissabte es van iniciar les finals de totes les categories. La final benjamí va enfrontar el CB Bellvei i el CB La Selva del Camp, enduent-se la victòria l’equip del Penedès. La categoria Aleví Masculí va enfrontar el CE Rocabruna de les Borges del Camp i el CB La Selva del Camp, resultant guanyador l’equip de les Borges del Camp. I a la categoria Aleví Femení la final la va jugar el Bаsquet Joan Rebull enfront el CB Morell, enduent-se la victòria per un ajustat resultat l’equip de la capital del Baix Camp. El campionat es va acabar al voltant de les sis de la tarda, 24 hores desprès de l’inici i es van lliurar els trofeus a tots els equips participants i medalles i obsequis per a tots els jugadors i jugadores participants.

Va rebre una menció especial com a millor jugadora del torneig, l’Anna Breva, de l’equip aleví del Bаsquet Joan Rebull.

Els encarregats del lliurament de trofeus van ser Carles Pellicer, alcalde de la ciutat de Reus, Dolors Sardà, regidora d’Ensenyament, Joan Bartolí, Secretari General del Consell Esportiu del Baix Camp, Maria Henar Garcia, directora de l’escola Joan Rebull, Cristina Figueras, presidenta de l’AMPA, i Ferran Pellisé, en representació de l’organització de les 24 hores de bаsquet.

XVIa edició de les 24 Hores de Bаsquet de l'Escola Joan Rebull de Reus

XVIa edició de les 24 Hores de Bаsquet de l'Escola Joan Rebull de ReusCarles Mauri

tracking