Diari Més

Oci

La Llotja de Reus acull una mostra de Col·leccionisme Playmobil

El cap de setmana del 21 i 22 de maig, els clicks de Playmobil ompliran la històrica sala, on s’exposaran en originals diorames.

La Llotja de Reus acull una mostra de Col·leccionisme Playmobil

La Llotja de Reus acull una mostra de Col·leccionisme PlaymobilEsplay

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Després de fer parada a ciutats com Granollers, Olot, Tarragona, La Bisbal d’Empordà, Sant Cugat del Vallès o Figueres, el món del col·leccionisme Playmobil té una cita a la sala de la Llotja de Reus els dies 21 i 22 de maig. Aficionats de totes les edats als tradicionals clicks podran gaudir d’una mostra de diorames que recordaran fets i personatges estretament vinculats a la capital del Baix Camp.

A l’interior de la sala tindrà lloc la primera edició de la Fira de Col·leccionisme Playmobil, un excel·lent punt de trobada per als fans d’aquesta marca, on podran triar, remenar i comprar tot tipus de figures, capses i peces de col·leccionisme.

Al mateix temps, a la Plaça Prim s’hi instal·larà un espai lúdic dedicat a la primera infància (fins als 6 anys d’edat), basat en el joc educatiu i en la iconografia de la històrica marca Playmobil. També hi haurà tallers de creativitat plàstica, especialment recomanats per a infants de 6 a 12 anys.

Tots els visitants a la Fira de Col·leccionisme Playmobil de Reus podran participar en un sorteig d’un lot de productes de la marca dels clicks valorat en 100€.

L’Esplay Reus és una iniciativa de les empreses Smartplay i TotClicks amb el suport de la Cambra de Comerç de Reus.

tracking