Diari Més

Successos

El robatori, mòbil de l'apunyalament a la prostituta de la carretera de Bellisens

La víctima ja ha estat donada d'alta de l'hospital Sant Joan

Apunyalen una noia a la carretera de Bellisens de Reus

Apunyalen una noia a la carretera de Bellisens de ReusOlívia Molet

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El robatoriha estat el mòbil de l'apunyalament a una prostituta a la carretera de Bellisens, a Reus. Fonts dels Mossos d'Esquadra, han explicat que els dos agressors volien robar els diners que la dona agredida duia a sobre. La víctima, que després dels fets va ser traslladada a l'hospital Sant Joan, ja ha estat donada d'alta.

Els fets van passat aquest dijous al voltant de les 15:30 hores a la T-315, a l'alçada del Sanatori de Vilablanca. A causa de l'agressió la víctima va ser atesa a l'hospital Sant Joan de Reus, i des del centre hospitalari es va avisar als Mossos de l'agressió.

No és la primera vegada que als entorns de Reus es produeixen fets com aquest. Els veïns de l’avinguda de Salou i de les Parcel·les Cases, dues zones conflictives del municipi pel que fa a problemes de prostitució, ja van transmetre les seves queixes d’agost de l’any passat. Es queixaven, sobretot, dels aldarulls a altes hores de la matinada i, en aquell moment, afirmaven que era una situació que feia temps que es repetia. El grup municipal Ciutadans va demanar, el passat setembre al govern, mesures immediates i urgents per tal de solucionar la problemàtica de la prostitució en aquesta zona.

tracking