Diari Més

S'inicien els treballs de millora de la xarxa de sanejament de Jaume I i del Camí de l'Aleixar

Les obres tenen un pressupost de prop de 218.000 i s'allargaran un mes

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Aigües de Reusinicia les obres de millora de la xarxa de sanejament en dos vials de la ciutat, a l’avinguda de Jaume I i al Camí de l’Aleixar. Les obres tenen un pressupost de 122.716,21 i 95.179,36 euros, respectivament.

Aquesta setmana s’inicien les obres a l’Avinguda Jaume I. Els treballs s’allargaran fins a l’Avinguda de Salou i afectaran el tram entre l’Avinguda Pere el Cerimoniós i la plaça del Canal. L’actuació consistirà en la substitució de les canonades existents, que es troben en un estat molt deficient, per unes de noves que permetran ampliar la capacitat de la xarxa i el seu comportament especialment davant episodis de pluges intenses.

S’instal·laran noves canonades de major diàmetre i capacitat que les existents, en total es construiran 347 ml de nova canalització de PVC de diàmetre 630 i 500 mm, així com 13 pous de registre, substituint també 26 escomeses existents d’aigües residuals, en definitiva es tracta d’una millora de les condicions del servei ofert a tots els usuaris de la zona.

Aquestes obres no suposaran cap despesa econòmica pels veïns i estaran finançades integrament per Aigües de Reus. Els treballs es amb una durada estimada de 1 mes i mig, i tenen un pressupost de 122.716,21euros.

Afectacions al trànsit

Les obres de millora de la xarxa de sanejament comportarà afectacions als trànsit al llarg dels dos vials afectats. Es tallarà un dels dos carrils de circulació i es prohibirà el trànsit de vehicles en direcció a la plaça d’Hèrcules. El trànsit es desiarà des de la plaça del Canal, on els vehicles hauran de circular per l'avinguda de Sant Bernat Calbó i l’avinguda Cardedal Vidal i Barraquer.

Obres al camí de l’Aleixar

La segona obra que portarà a terme Aigües de Reus es preveu iniciar la setmana que ve. Es tracta de la millora de la xarxa de sanejament del Camí de l’Aleixar, entre el carrer de Campoamor i el passeig Sunyer. També s’hi instal·laran noves canonades per ampliant la capacitat de la xarxa actual per tal de millorar el funcionament i evitar problemes d’inundacions en episodis de pluges intenses.

Igualment, s’hi instal·laran noves canonades de major diàmetre i capacitat que les actuals. En total, es construiran 216 ml de nova canalització de PVC de diàmetre 630 i 400 mm, així com 5 pous de registre, substituint també 24 escomeses existents d’aigües residuals.

Aquestes obres no suposaran cap despesa econòmica pels veïns i estaran finançades integrament per Aigües de Reus. Tenen un pressupost de 95.179,36 euros i una durada estimada d’1 mes.

tracking