Diari Més

Societat

25 reusencs participen al càsting del programa El Gran Dictat

11 dels candidats tenen possibilitats d’arribar al concurs

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Durant tot dia d’ahir la papereria Abacus es va convertir en la seu de càsting per al concurs televisiu El Gran Dictat de TV3. En total s’hi van presentar 25 persones. Totes havien de simular algunes de les proves reals del concurs. Eren tres, les de l’Altra definició, on mitjançant una definició cal trobar la paraula que hi correspon, el Lletra a lletra, consistent en lletrejar diverses paraules, i la prova final del concurs, el Gran Dictat. D’entre tots els presentats la meitat, pro d’11, tenen possibilitats d’assistir al concurs.

El que es podria pensar és que és un programa dedicat, especialment, a filòlegs i mestres, gent especialitzada en la llengua catalana. «Sí que sobretot ve un perfil de professors i filòlegs, però, curiosament, els que acostumen a fer-ho més bé són de ciències», explicava ahir durant les proves Mar Farga, directora del càsting del programa.El perfil que busquen, però és ben diferent. «Busquem gent que vingui a passar-s’ho bé, sí, però també que no els imposi estar davant una càmera» va argumentar Farga.

L’Octavi va ser un dels que va fer la prova, i dels que, si tot va bé, acabarà participant al programa televisiu. Acostuma a mirar sempre el programa i no li ha estat massa difícil fer la prova. «Han intentat fer proves similars al programa. Si el veus cada dia sempre sabràs com actuar i no hi haurà cap mena de problema» assegura. El participant també afirma que si s’endugués el pot dedicaria els diners a «tenir més temps per a mi mateix i al meu creixement personal».

25 reusencs participen al càsting del programa El Gran Dictat

25 reusencs participen al càsting del programa El Gran DictatOlívia Molet

tracking