Diari Més

Esport

850 joves esportistes participen a les XII Hores de Minibàsquet La Salle

Hi han participat fins a 80 equips de tot l'estat espanyol

850 joves esportistes participen a les XII Hores de Minibàsquet La Salle

850 joves esportistes participen a les XII Hores de Minibàsquet La SalleBàsquet Ploms-Salle

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Aquest cap de setmana Reusha acollitla 35a edicióde les XII Hores de MinibàsquetLa Salle Reus, el 'Torneig Germà Ramon Bosch'.Enguany s'hasuperat el rècord de participants, amb 850 esportistes pertanyents a 80 equips provinents de tot l'estat espanyol. Les categories de competiciódel torneighan estatPrebenjamí-Escola, Benjamí-Premini i Aleví-Mini, tant en categoria femenina com masculina, amb l'objectiu principal depoder gaudir del bàsquet durant tot el cap de setmana.

Aquest torneig és un referent en la seva categoria tant a nivell català com estatal i ha inclòs en algunes de les seves edicions la participació d'equips d'àmbit internacional. En aquesta edició hi hanparticipatequips fidels al torneig i equips de nova incorporació, com ara elJAC Sants, CB Cornellà (finalistes de les darreres dues edicions en categoria aleví masculina), Nou Bàsquet Castelló (finalista amb el Cornellà en categoria aleví femenina), CEB Girona, Col·legi Dr. Masmitjà de Girona, Stadium Casablanca de Saragossa, EMB Godella de València, CB Castellar, Aranguren Mutilbasquet de Navarra, CB Lleida, UE Claret de Barcelona, CB Lloret, Escola Paidos de Sant Fruitós, NB Castelló, CB Torrefarrera, Joventut Hospitalet, Club Delfos EBCB de Cornellà oColiseo Centro de Saragossa, entre d'altres.

També es preveu la participació de diversos equips de les comarques tarragonines, com el CB Morell, el CB Valls i el TGN Bàsquet, així com els equips de les escoles associades, és a dir, l'Escola Joan Rebull, el Col·legi Sant Josep de Reus, l'Escola Mowgli, el Col·legi La Salle de Reus, l'Escola Puigcerver i l'Escola de Bàsquet del CN Reus Ploms.

tracking