Diari Més

Societat

La moda 'vintage' i les food trucks es consoliden a la Festa de la primavera

És la primera vegada que Reus acull un festival amb aquesta temàtica i amb les carabanes de menjar ubicades a la plaça Llibertat

Els visitants podien triar entre una gran oferta gastronòmica de les food truck.

La moda 'vintage' i les food trucks es consoliden a la Festa de la primaveraOlivia Molet

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Per un cap de setmana, Reusha tornata l’època dels anys 60, amb la seva temàtica vintage. Des del dijous 28 d’abril fins avui, els carrers de la ciutat estaven plens de l’estil retro, que ha caracteritzatla tercera edició de la Festa de la Primavera.

Des del dijous 28 d’abril es podien veure a la plaça Llibertat 18 food trucks estils gastronòmics més variats. El divendres començava realment el festival amb animacions, espectacles de dansa, el mercat, etc.

Tant divendres com dissabte, les botigues del Tomb de Reus realitzaven al seu interior tot un seguit d’activitats pròpies per a mostrar que la primavera ja ha arribat als seus establiments. .

Dissabte, Reus es va diversificar encara amb més escenaris, convertint la plaça del Mercadal en un gran escenari per a actuacions de bandes musicals i escoles de dansa, així com una exposició de cotxes vintage. La moda més pin-up també es va deixar veure al passeig Prim, que dissabte al matí va acollir una altra exposició de cotxes i motos d’època, juntament amb el ja habitual, mercat d’antiquaris i brocanters.

Les food trucks arriben a Reus

Aquesta moda de menjar ambulant en caravanesha arribataquest cap de setmana a Reus. Era la primera vegada que la capital del Baix Camp acollia un esdeveniment modern i singular com aquest.

Han estatmolts els curiosos que s'handesplaçatfins a la plaça Llibertat per a degustar els diferents estils culinaris que oferien les 18 caravanes. «Ens havien dit que Reus seria una bona plaça i ens ha agradat molt l’experiència i aquesta ciutat», assegurava Luís Fernández, de la geladeria ambulant Fabulous Luigis. Un dijous plujós i el fort vent de Reus van ser els únics possibles inconvenients de la jornada, que sembla que no van impedir que els ciutadans es desplacessin fins a l’espai gastronòmic. «Ha vingut gents que ja ens havia vist en altres llocs i la resposta ha estat molt bona», assegurava Raul Enrique Montouto d’El Galego argentino. Molts pensen repetir.

tracking