Diari Més

Successos

Es busca el presumpte piròman dels diversos contenidors del centre de Reus

Durant aquesta tarda, han estat tres els contenidors que han cremat

L'últim contenidor cremat ha estat el del carrer Doctor Frias, davant de la Biblioteca Xavier Amorós.

Segueixen cremant contenidors a ReusOlivia Molet

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Segueixen cremant contenidors a Reus. Al voltant de les 15.00h d'aquestdimecres27, els bombers han rebut l’avís que un contenidor cremava al passeig Mata. Rapidament, els Bombers han apagat el foc. Una hora més tard, un altre contenidor ha cremat al passeig Sunyer. El tercer contenidor ha crematcap ales sis de la tarda, aquest cop al carrer Doctor Frias, justament davant de la Biblioteca Xavier Amorós.

Segons informen des de Mossos d’Esquadra, es tractaria d’un seguit d’actes intencionats. Per ara, el cos policial ha iniciat una investigació per a trobar el presumpte responsable dels incendis que van tenir lloc ahir a la tarda a la ciutat de Reus.

En cap dels tres casos, l’incendi haprovocatdanys als vehicles aparcats prop del lloc dels fets ni a cap altre element del mobiliari urbà de la ciutat. Aquests fets suposaran un cost per a l’Ajuntament, que haurà de reemplaçar els contenidors parcialment cremats.

Una vintena de casos més

Els incidents d’ahir no es consideren fets aïllats. Al llarg del mes de març, a la ciutat de Reus es van cremar gairebé vint contenidors, alguns d’autors encara desconeguts.

En anteriors ocasions, l’actuació conjunta de Mossos d’Esquadra i la Guàrdia Urbana va permetre atrapar els presumptes culpables dels incendis. El passat 14 de març, els dos cossos policials de la ciutat van arrestar un home de 34 anys com a autor confés de la crema de quatre contenidors al carrer de Maria Aurelia Capmany. També el passat mes de febrer es va detenir una persona com a presumpta responsable de provocar diversos incendis a contenidors i vehicles situats a l’avinguda de Salou, un altre al passeig de Mas Abelló, així com un contenidor a la mateixa zona, i un tercer vehicle a l’avinguda de la Universitat. Els fets han anat tenint lloc a diversos punts de la ciutat, des del centre fins als barris perifèrics.

La Policia Local busca al presumpte piròman dels contenidors.

Es busca el presumpte piròman dels contenidors de ReusOlivia Molet

tracking