Diari Més

Música

Elsa Rivero obrirà a Reus el 4t Festival Internacional del Bolero

Aquesta és la tercera ocasió en què el festival s'inaugura a la ciutat

Elsa Rivero obrirà a Reus el 4t Festival Internacional del Bolero

Elsa Rivero obrirà a Reus el 4t Festival Internacional del BoleroCedida

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

La cantant Elsa Rivero, 'la Dama del Filin’ i 'el bolero de Cuba', obre al Teatre Bartrina de Reus el divendres, 27 de maig, la quarta edició del Festival Internacional del Bolero. Rivero és una de les intèrprets del gènere'Filin' i de bolero de més prestigi arreu del món. És la tercera ocasió en què aquest festival s’inaugura a Reus. A partir del mes de juny arribaran la resta de concerts a sales de Barcelona, L’Hospitalet de Llobregat i Olot,

Elsa Rivero ha assistit aquest dimarts al Teatre Bartrina a la presentació del festival, acompanyada pel director musical del seu espectacle, Robin Reyes. L’artista cubana s’ha mostrat especialment emocionada amb el Teatre Bartrina, que segons ha explicat li porta intensos records dels principals teatres de Cuba en què ella ha actuat al llarg de la seva trajectòria.

La regidora de Cultura de l’Ajuntament de Reus, Montserrat Caelles, ha agraït a Rivero i tot l’equip del festival l’interès de realitzar per tercer any l’inici del cicle de boleros al Teatre Bartrina de Reus i ha animat la ciutadania i els aficionats a aquest gènere a no perdre’s la presència històrica d’Elsa Rivero a l’escenari reusenc. Des de la direcció del festival, Yanni Munujos, ha lloat les característiques del Teatre Bartrina i les condicions de la ciutat de Reus com a plataforma cultural i d’aquesta manera ha justificat la tria de la capital del Baix Camp per engegar la programació. La sala Jamboree de Barcelona i les ciutats de L’Hospitalet de Llobregat i Olot són altres escenaris on arribarà el festival a partir del mes de juny.

tracking