Diari Més

Circ

El Trapezi programa sis espectacles de sala

A partir d'avui, les entrades es poden comprar presencialment al Teatre Fortuny i al Teatre Bartrina

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Des del passat dissabte 23 d’abril,ja es poden adquirir les entrades pels espectacles de pagament de Trapezi, laFira del Circ de Catalunya. Ja fa anys que la fira aposta pel circ de sala, un format que té sortida en el sector i que va agafant cada vegada més empenta al nostre país. En aquest àmbit, dins la programació dels 20 anys de Trapezi trobem la companyia de circ ‘eia’, que l’any passat va fer un procés de creació artístic a Trapezi. InTarsi és la trobada de quatre acròbates que parlen de coses quotidianes i importants com compartir i conviure. Ho fan combinant la dansa, el teatre físic i les arts del circ: portés acrobàtics, banquines, mini-tramp o bàscula. També trobem en aquesta edició Animal Religion, que l’any passat va presentar Tauromàquina i ara arriba a Reus amb Sapiens Zoo, un aparador d’acrobàcies i equilibris a ritme de música clàssica i electrònica que no deixarà indiferent el públic.

També dins de les sales, però en un format més petit, es podrà veure Amigoo, de Mumusic Circus. Marçal Calvet i Clara Poch van desgranant fragments de les vides d’un home i una dona, trossets d’intimitat, mentre construeixen un circ entre dos. La companyia Escarlata Circus també serà al Trapezi per presentar CorroC, una exposició de pedres en forma de cor que dóna peu a explicar històries mentre els espectadors passegen per un gabinet ple d'artefactes i meravelles, una rara i curiosa col·lecció cardiopoètica. De la mateixa manera, la luso-catalana Dulce Duca proposa el seu espectacle de malabars Um belo dia després de fer una presentació l’any passat dins del marc professional de Trapezi.

El Teatre Bartina, el Teatre Fortuny, La Palma, el Teatre IES Baix Camp i el Teatre Bravium són els equipaments que acolliran els espectacles de pagament.

La venda d’entrades

Ja s’han posat a la venda les entrades de Trapezi a través de diversos canals de venda: des del passat 23 d’abril es poden trobar a la pàgina web de la fira (http://www.trapezi.cat/informacio/venda-dentrades/) i, a partir d’avui, presencialment al Teatre Fortuny i al Teatre Bartina. A partir del 9 de maig, les entrades també es podran adquirir a les taquilles del punt d’informació de la Fira situat la plaça de Prim.

Les entrades, que tenen preus populars, valen 5 o 10 euros i hi ha diversos descomptes aplicables: pels socis del Carnet Jove, usuaris de la Targeta Jove de Reus, els menors de 12 anys i els majors de 65 anys. A més, també podran tenir entrada reduïda els socis del Club TR3SC i del Carnet de Biblioteques. Per gaudir de qualsevol dels descomptes, que no són acumulables, caldrà presentar el carnet corresponent a taquilla.

'InTarsi', l'espectacle de la companyia de circ 'eia', que visitarà el Trapezi.

El Trapezi programa sis espectacles de salaCedida

tracking