Diari Més

Promoció

Moda i food trucks, protagonistes de la Festa de la Primavera Vintage de Reus

Es durà a terme del 28 d'abril a l'1 de maig

Moda i food trucks, protagonistes de la Festa de la Primavera Vintage de Reus

Moda i food trucks, protagonistes de la Festa de la Primavera Vintage de ReusCedida

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Foodtrucks, mercadets d'objectes vintage iactuacions, són algunes de les activitats que ompliran el centre de Reusdel 28 d'abril a l'1 de maig en el marc de la Festa de la Primavera Vintage.L’Agència Reus Promoció organitza per primera vegada aquesta activitat promocional,amb l’objectiu de promocionar el comerç de la ciutat.

La propostareforça les activitats que realitza des de fa uns anys l’associació comercial El Tomb amb la «Festa de la Primavera». Les dues iniciatives configuren la campanya de ciutat “Festa de la Primavera Vintage”, una campanya de ciutat que presenta una programació amb un gran nombre d’activitats d’animació al carrer, ambientades a l’època de finals del anys 1950 i principis dels 1960, i que es desenvoluparan en diferents punts de la ciutat.

Des de fa dos anys l’associació comercialEl Tomb de Reusorganitza la «Festa de la Primavera», una important campanya comercial de presentació de les tendències de moda de primavera-estiu, que aquest any es tematitza en el marc de la «Festa Vintage» organitzada per Reus Promoció amb el suport de les entitats comercials de Reus (Unió de Botiguers, El Tomb de Reus, Cambra de Comerç, Passeig comercial El Pallol i Eix comercial Prim Sunyer).

Plaça de la Llibertat

En aquest espai, que romandrà obert del dijous 28 a les 17 h fins al diumenge 1 de maig a les 16 h, s’instal·laran 18 «food trucks», caravanes «vintage» que preparen menjar. Al mig de la plaça s’habilitarà una zona de «picnic» amb taules i cadires on els assistents podran dinar o sopar, o prendre alguna cosa. En aquest espai, hi haurà ambientació musical al llarg de tot el dia i un escenari on cada cada vespre es realitzaran actuacions musicals de grups de la ciutat També hi haurà un «photocall» amb una imatage «revival» on els visitants podran fer-se fotos. El dissabte i el diumenge, els food trucks estaran oberts de 10 a 24 h.

Plaça del Mercadal

En aquest espai s’instal·larà un gran escenari on el divendres 29 a la tarda i el dissabte 30 durant tot el dia es realitzaran diverses activitats d’animació: actuacions musicals, actuacions de dansa i exhibicions de balls dels anys 60, i un photocall amb la presència de 2 «pin-ups» on es podran fer fotos. A la plaça del Mercadal, també hi hauran exposats alguns cotxes de l’època.

Plaça Evarist Fàbregas (centre comercial El Pallol)

Aquest serà l’espai on es realitzarà el «mercadet vinatge», on es podran trobar paradetes de venda d’objectes vintage relacionats amb la dècada dels 50 i 60: discs de vinil, objectes de decoració, artesania... Estarà obert el divendres i el dissabte de 10 a 22 h.

Passeig Prim

Dissabte 30 al matí, exposició de cotxes i motos dels anys 50 i 60, al tram inferior del passeig, a partir del carrer Mare Molas fins a la plaça de la Pastoreta.

Centre ciutat

Finalment, als carrers del centre, divendres a la tarda, i dissabte al matí i a la tarda, hi haurà actuacions itinerants (grups de música, escoles de dansa i màgia).

tracking