Diari Més

Esports

Més de 2.500 escolars es despedeixen de la 34a Olimpíada Escolar de Reus

Han practicat natació, atletisme, futbol, bàdminton, i així fins a 7 disciplines esportives

Més de 2.500 escolars es despedeixen de la 34a Olimpíada Escolar de Reus

Més de 2.500 escolars es despedeixen de la 34a Olimpíada Escolar de ReusElena Pedrola

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

La 34ª edició de l'Olimpíada Escolarde Reusposa punt i finaldesprés de tres setmanesintensesde competicions i partitsentre els escolars de la zona. Un total de 2.544 nens i nenes, de 46 centres escolars procedentsde municipis delBaixCamp, l'Alt Camp, elTarragonès, elPriorat i la Conca de Barberà, s'han donat cita en aquest esdeveniment.Natació, atletisme, futbol, bàdminton, i així fins a 7 disciplines esportives més és el que han practicat.

Les últimescompeticions que han tingut lloc han estat la prova d'equips mixtesde bitlles catalanesi les curses de les mini maratons de les categories benjamí i aleví, tant en modalitat femenina com masculina. Les dues proveshan agrupat els últims esportistesi els seusfamiliars, que en totes les competicions han animat als seus fills, néts,nebots, germans o cosins a ple pulmó. Acte seguit s'haprocedit amb l'acte de cloenda del torneig, que ha comptat amb l'apagada de la flama, la baixada de la bandera olímpica, i l'actuació del grupshow juvenil de patinatgeartísticdel Reus Deportiu.

Des de l'organització es considera que la bona experiència de les dues edicions del model d’Olimpíada reinstaurat el passat any -la competició feia10 anys que no s'organitzava-,permeten parlar d'un model d'esdeveniment plenament consolidat.

tracking