Diari Més

Successos

Crema un habitatge de matinada al carrer Milà i Fontanals

L’incendi va deixar danys materials però no ferits

Crema un habitatge de matinada al carrer Milà i Fontanals

Crema un habitatge de matinada al carrer Milà i FontanalsOlívia Molet

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Durant la matinada de dilluns a dimarts un incendi va cremar l’interior d’un habitatge ubicat al número 4 del carrer Manuel Milà i Fontanals. Els bombers van rebre l’avís quan passaven quatre minuts de les sis, i van desplaçar un total de quatre dotacions fins al lloc dels fets. Les flames van calcinar diversos elements i mobiliari de l’interior de l’habitatge –una nevera, una televisió, una bicicleta, un moble de fusta i un carretó que s’havia ubicat a l’entrada– però no van deixar ferits. De fet, els efectius hi van actuar durant un breu lapse de temps i les feines no van requerir el desallotjament ni dels veïns del bloc ni tampoc dels immobles a tocar del que va quedar afectat pel foc.

Es tracta d’un immoble de cinc plantes amb dos habitatges per planta. Tot i que en un primer moment es va pensar que tots els pisos es trobaven en aquell moment deshabitats, posteriorment es va detectar que tres d’ells sí que estaven ocupats per persones que hi residien. Els bombers van portar a terme una revisió de les diferents estances i van concloure que no s’hi havia acumulat fum, fet pel qual no van portar a terme el desallotjament.

Un cop extingides les flames, els efectius van procedir a la ventilació del pis afectat. L’escala, per la seva situació, va esdevenir l’únic punt on sí que s’havia acumulat fum procedent de l’incendi al pis. Així, part de les quatre dotacions desplaçades al número 4 del carrer Manuel Milà i Fontanals van concloure les feines procedint a la seva ventilació i comprovant, en darrer terme, que tot plegat no havia provocat danys a l’estructura de l’edifici.

tracking