Diari Més

Seguretat

Distinció de la Generalitat per la Guàrdia Urbana de Reus

Medalla de bronze amb distintiu blau al sostinspector, Pedro Muñoz de la Paz

Distinció de la Generalitat per la Guàrdia Urbana de Reus

Distinció de la Generalitat per la Guàrdia Urbana de ReusEFE

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

La Guàrdia Urbana de Reus va rebre el passat dilluns 11 d’abril un nou reconeixement atorgat de part del Departament d’Interior de la Generalitat de Catalunya amb el lliurament de la medalla de bronze amb distintiu blau al sotsinspector del cos de seguretat municipal Pedro Muñoz de la Paz. La concessió del distintiu, atorgada pel conseller d’Interior, Jordi Jané, ve motivada per les aportacions professionals del sotsinspector, que han suposat un augment de l’eficàcia i del prestigi professional de la Guàrdia Urbana de Reus. El lliurament de la medalla va tenir lloc a Barcelona, en el marc de l’acte central del Dia de les Esquadres.

El reconeixement a Pedro Muñoz se suma a la medalla de bronze amb distintiu blau amb què el cos dels Mossos d’Esquadra ja va distingir l’any 2013 el cap de la Guàrdia Urbana de Reus, Ricard Pagès. La condecoració al mèrit policial reconeix el compliment de les obligacions professionals o realitzar estudis professionals o científics de caràcter policial que comportin prestigi per al cos dels Mossos d’Esquadra. La distinció als comandaments de la Guàrdia Urbana de Reus s’emmarca en la política de col·laboració entre cossos de seguretat, que des de la policia local s’impulsa com a mesura d’eficiència i millora del servei.

En els darrers anys, la GuàrdiaUrbana ha tirat endavant a Reus la posada en marxa de les Comissaries Externes de Proximitat o la reorientació de les entitats de servei, entre altres.

tracking