Diari Més

Esports

La 34a Olimpíada Escolar de Reus dóna el tret de sortida

Hi participaran més de 2.500 escolars de 46 centres educatius del Baix Camp, l'Alt Camp, el Tarragonès, el Priorat i de la Conca de Barberà

La 34a Olimpíada Escolar dóna el tret de sortida

La 34a Olimpíada Escolar dóna el tret de sortidaElena Pedrola

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Aquest divendres dia 1 d’abril arrenca la 34ena edició de l’Olimpíada Escolar de Reus, amb diverses activitats lúdiques i participatives que es realitzaran des de les 17:30 h fins a les 20:30 h a la plaça de la Llibertat, quanhi tindrà llocl’acte inaugural.En aquesta edició de l’Olimpíada Escolar es disputaran 13 modalitats esportives i hi prendran part un total de 46 centres escolars de cinc comarques (Baix i Alt Camp, Tarragonès, Priorat i Conca de Barbera) amb un total de 2.544 participants. Aquest esdeveniment és possible gràcies a l’organització tècnica de Reus Esport i Lleure i del Consell Esportiu del Baix Camp i la col·laboració especial del Club Reus Deportiu i el CN Reus Ploms, que complementen l’organització i que també acolliran a les seves instal·lacions un gruix important de les competicions.

Acte inaugural

A les 20:30 h s’iniciarà l’acte inaugural a l'escenari ubicat a la coca central de la plaça de la Llibertat i també la torxa Olímpica iniciarà el seu recorregut al carrer Gaudí per creuar la Plaça de l’Univers i enfilar l’avinguda Sant Jordi. La torxa seguirà per la Plaça de la Llibertat, carrer Prat de la Riba, carrerSant Joan i tomb de ravals per entrar a la plaça de la Llibertatfinsl’escenari que aplegarà tota la cerimònia. També s'hiinclouranels actes d’enlairament de la bandera olímpica, el pregó i els juraments dels esportistes.Els rellevistes, els portadors de la bandera i altres participants a la cerimònia són els capitans dels diferents centres escolars que configuren l’observatori de l’esport que, com en l’edició anterior, faran un detallat seguiment de l’Olimpíada Escolar per fer-ne l’avaluació final i les propostes de millora per properes edicions. En aquesta edició de l’Olimpíada Escolar el pregoner i encarregat de fer la crida a la participació amb joc net i recordant els ideals olímpics serà el coordinador general de la Fundació Tarragona 2017, Javier Villamayor.

Targeta Verda al Bon Esport

L’Olimpíada Escolar també presentarà en aquesta edició el projecte'Targeta Verda al Bon Esport', implementat pel Consell Esportiu del Baix Camp i l’Ajuntament de Reus que té la col·laboració i impuls de la Diputació de Tarragona. Aquest projecte vol incorporar els valors positius de l’esport i el joc net tot destacant les bones pràctiques i conductes de participants, tècnics i públic en les activitats esportives d’edat escolar. L’Olimpíada incorpora el lema'Nosaltres, joc net' i fa un reconeixement final a les millors accions que així ho mereixin.

34a Olimpíada Escolar de Reus

tracking