Diari Més

Mobilitat

L'Aeroport de Reus ofereix rutes a 28 ciutats i vols de 13 aerolínies durant l'estiu

Moscou, Knok, Glasgow i Amsterdam són les quatre noves destinacions a la programació de l’equipament, la qual Aena ha tancat aquesta setmana

Una imatge d'arxiu de l'accés a la terminal de l'Aeroport de Reus, amb alguns passatgers.

La roda punxada d'un avió a El Prat fa desviar dos vols a l'Aeroport de ReusCedida

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

L’Aeroport de Reus rebrà a partir de demà els primers vols de les connexions que entren en funcionament durant la temporada d’estiu, que va arrencar el passat cap de setmana però que no suposa novetats per a l’equipament de la capital del Baix Camp fins el 2 d’abril. Aena ha tancat en les últimes hores la programació, que inclou rutes amb 28 ciutats i l’activitat de 13 aerolínies. La gestora de l’aeròdrom destaca quatre estrenes entre les destinacions que es posen a l’abast dels passatgers: Moscou (Sheremetyevo), Knok (Ireland West), Glasgow (Prestwick) i Amsterdam (Schipol). De fet, Reus havia mantingut ja anteriorment connexions amb alguna d’aquestes quatre ciutats, tot i que a través d’aeroports diferents.

Pel que fa a les companyies aèries, també n’hi haurà que proven de nou les instal·lacions reusenques. Alba Star, Thomas Cook Airlines Belgium, Transavia, SC Carpatair i Royal Flight operaran des de la demarcació, on es mantenen de la temporada anterior ASL Airlines, BA Cityflyer, Jet2.com, Thomson Aiways, Jetair Fly, Thomas Cook i Ryanair.

Brussel·les i Frankfurt

Els vols a Brussel·les (Charleroi) i Frankfurt (Hahn) donaran el tret de sortida, demà i diumenge respectivament, a l’estiu a l’Aeroport de Reus. La primera ho farà oferint tres vols setmanals –que passaran a ser cinc entre els mesos de juliol i agost– i la segona, amb un total de dos. L’equipament comptarà amb 80.231 places d’arribada més que la temporada turística anterior. Aquest increment afavorirà l’augment del turisme procedent de Rússia, Holanda, Regne Unit i Irlanda.Pel que fa a l’acord amb Coral Travel, el programa de vols des de Moscou s’ampliarà amb un tercer viatge setmanal. Sundio oferirà dos vols setmanals al juliol i a l’agost des d’Amsterdam. Ryanair incrementarà un 7% el nombre de places programades entre l’abril i l’octubre gràcies a l’ampliació de la ruta a Cork i a la recuperació de les de Liverpool, Bristol i Glasgow, que operaran de juny a setembre. Jet2.com augmenta un 50% el nombre de places ofertades. TUI UK-Ireland tindrà una nova connexió amb Knock al juliol i l’agost, mentre que TUI Rússia oferirà dos vols setmanals des de Moscou de juny a setembre. Finalment, Thomas Cook també augmentarà un 13% el nombre de places.

La vaga de controladors que està tenint lloc aquests dies a França no ha deixat, com a mínim fins ahir, afectació a les instal·lacions de la capital del Baix Camp. Els sis vols que hi havia programats van desenvolupar-se amb total normalitat al llarg de la jornada. Tampoc està previst que els atemptats a Brussel·les deixin incidències a aquest nivell: tot i que Reus sí que hi connectarà, no ho farà fins a finals d’abril.

Castelló enllaça amb Bulgària

Aena comunicava ahir mateix una nova ruta a l’Aeroport de Castelló, que estarà operada per Ryanair i que enllaçarà amb Bulgària (Sofia) a partir de l’octubre. La connexió es justifica per l’elevada immigració d’aquest origen, que també és present, d’altra banda, a zones properes com la demarcació de Tarragona. Des de Castelló, s’oferiran fins a dos vols setmanals en direcció a Sofia, i el preu dels bitllets per la connexió anirà a partir dels 24,99 euros.

tracking