Diari Més

Economia

Redessa acull tres noves empreses en les seves instal·lacions

Les empreses són Emerson, Tourislab i Freshly Cosmetics, i en total compten amb 13 treballadors

Redessa acull tres noves empreses en les seves instal·lacions

Redessa acull tres noves empreses en les seves instal·lacionsRedessa

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Tres noves empreses vinculades a sectors estratègics de la ciutat com són elturisme, la salut i la indústria, s'han instal·lat a Tecnoredessa en les darreres setmanes.Es tracta d'Emerson, Tourislab i Freshly Cosmetics que sumen 140 m2 i 13 treballadors ales instal·lacions del Tecnoparc.

Emerson és una empresa dedicada al suministrament d'equips de mesura itransmissió per a la indústria i a la realització de projectes d'enginyeria i automatitzacióper a empreses químiques i farmacèutiques. Des de l'empresa s'ha assenyalat que laseva ubicació a Tecnoredessa és estratègica i valoren molt positivament el fet de poderorgantizar cursos i reunions a les diferents sales de l'edifici. Emerson té a Tecnoredessaunes instal·lacions de gairebé 100 m2 i una plantilla de 8 treballadors i la seva voluntatés ampliar-la a mida que l'empresa es consolidi al territori.

Per la seva banda, Freshly Cosmetics es dedica la cosmètica nautural «detox».Creada per tres enginyers de la Universitat Rovira i Virgili, actualment ocupa unesoficines de 20 m2 des d'on es realitzen les fòrmules dels seus productes i es gestiona laseva botiga online, que està activa des de l'1 de febrer. Per als seus socis, l'ambient detreball de l'edifici Tecnoparc i els serveis comuns van ser decisius a l'hora de triar aquestespai per ubicar-hi la seva empresa.

La tercera empresa és Tourislab i està dedicada a la creació de productes turísticsi plans de màrqueting per al sector turístic sobretot per a l'administració pública.L'empresa, que té dos treballadors i ha ocupat unes oficines de 20 m2, defineix la sevaubicació a Tecnoredessa com una estratègia comercial que els permet ubicar-se més aprop dels seus clients.

REDESSA està actuament al voltant del 85% d'ocupació de mitjana en elsdiferents centres que gestiona al Camí de Valls, a Tecnoredessa, al CEPID i les naus i sòlindustrial del Polígon AgroReus i Mas Batlle, respectivament, on en total cada dia treballaun miler de treballadors.

tracking