Diari Més

Promoció comercial

La Ganxet Pintxo de Primavera presenta 'Ganxet Pop'

Serà un cicle de concerts que es realitzarà a Cal Massó amb Fito Luri, Joan Masdeu i el grup Pokers

La Ganxet Pintxo de Primavera presenta «Ganxet Pop»

La Ganxet Pintxo de Primavera presenta «Ganxet Pop»Olívia Molet

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El proper dilluns 4 d’abril es presentaràla Ganxet Pintxo de Primavera que en aquesta ocasió es realitzarà del 7 al 17 d’abril. La voluntat de l’organització és la de realitzar diversos actes paral·lels per celebrar la desena edició d’aquesta ruta de tapes que en els quatre anys i mig d’activitat s’ha convertit en un autèntic esdeveniment ciutadà.

Per aixòs'ha inclòsun acteextraordinari, enconcret un cicle de concerts sota el títol genèric Ganxet Pop, que es realitzaran a Cal Massó amb intèrprets i grups locals.

Concerts

El primer d’aquests concerts esfaràel divendres 1 d’abril a partir de les 11h amb l’actuació del cantautor Fito Luri. El segon concert serà del grup Pokers el dissabte9 d'abril a les 22:30h i l'últim serà el del compositor i cantantJoan Masdéu el dissabte 16 a les 22:30h.

L’entrada és gratuïta però atenent l’aforament limitat del recinte cal reservar prèviament la localitat enviant un correu electrònic a comunicacio@cambrareus.org. S’adjudicaran les entrades per rigorós ordre d’inscripció i fins que s’hagin exhaurit.

tracking