Diari Més

Cultura

Un miler de nens participen en un Flashmob a Reus

Sis escoles de Reus commemoren el 10é aniversari del Camp d’Aprenentatge Pau Casals

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

«I sóc feliç, perquè la vida sempre és la millor cançó» és la lletra de la cançó que avui han cantat i ballat quasi un miler de nens i nenes a la Plaça Mercadal de Reus en motiu del 10é aniversari del Camp d’Aprenentatge.

L’acte, que ha comptat amb la participació de sis escoles diferents de Reus, ha estat coordinat per l’escola de Dansa del Centre de Lectura de Reus i el CdA Pau Casals. El director del CdA Pau Casals, David Melgar, David Melgar, que ha dit que la presència de l’educació musical als centres «és millorable i no volem que ningú dubti que la música és imprescindible a les escoles».

El Flashmob, que ha servit per reivindicar la importància de la música a les escoles, formarà part del Videoclip de la cançó «Pluja de Sons» que s’enviarà a les escoles catalanes perquè s’aprengui la canço i també de la nova campanya de Dóna la Nota» que es durà a terme el juny de 2016.

Les escoles que han participat són l’Escola Dr.Alberich i Casas, Cèlia Artiga, Joan Rebull, Pi del Burgar, Sant Josep i Teresa Miquel i Pàmies.

Un miler de nens participen en un Flashmob a Reus

Un miler de nens participen en un Flashmob a ReusMarta Olivé

tracking