Diari Més

Setmana Santa

L'Agència de Promoció de Ciutat programa visites especials al patrimoni per Setmana Santa

Es podran fer visites a la Casa Navàs, Pere Mata i Gaudí Centre

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

L’Agència de Promoció de Ciutat de l’Ajuntament de Reus intensifica la seva activitat promocional per Setmana Santa oferint als visitants i a la ciutadania una sèrie de serveis especialment pensats per aquests dies, L’Agència dóna suport a la Setmana Santa de Reus pel seu caràcter d’acte tradicional i molt arrelat a la ciutat, sense oblidar que es tracta d’una època molt bona per a la promoció de Reus, ja que hi ha una gran afluència de visitants que passen les seves vacances a la Costa Daurada i aprofiten aquests dies per visitar la nostra ciutat.

Per aquest motiu, l’Agència de Promoció de Ciutat programa els serveis següents:

Visites especials al pavelló de distingits de l’Institut Pere Mata

Del 22 de març al 26 de març, s’incrementa el nombre de visites al «pavelló de distingits de l’Institut Pere Mata», obra de Lluís Domènech i Montaner. La visita es realitza lliurement.

A banda dels dissabtes, com és habitual, aquest pavelló també es podrà visitar el dimarts dia 22, el dimecres 23 i dijous 24 de març, en horari de 16 a 18h. Els dissabtes 19 i 26 de març es podrà visitar al matí i a la tarda, de 12 a 14h i de 16 a 18h.

Tiquet combinat pavelló de distingits del Pere Mata i Gaudí Centre

Hi ha també la possibilitat de comprar un tiquet combinat que inclou la visita lliure al «Pavelló dels distingits» i l’entrada al Gaudí Centre Reus. Aquest tiquet es pot adquirir a l’Oficina de Turisme del Gaudí Centre a un preu especial.

Gaudí Centre

Durant la Setmana Santa, el Gaudí Centre estarà obert en el seu horari habitual, de dilluns a dissabte de 10 a 14h i de 16 a 19h, i diumenges i festius d’10 a 14h. Cal recordar doncs, que el Divendres Sant, i el Diumenge i Dilluns de Pasqua, el Gaudí Centre romandrà obert només al matí.

Visites especials a la Casa Navàs

A banda de les visites habituals dels dissabtes, la casa Navàs també es podrà visitar el dimarts 22, dimecres 23 i dijous 24 de març a les 10:30, 11:30 i 12:30h. És imprescindible realitzar reserva prèvia a l’Oficina de Turisme del Gaudí Centre Reus.

tracking