Diari Més

Societat

El Vendrell es prepara per celebrar la 79a edició de la Festa de la Bicicleta

La cita serà el proper 4 de juny i s'espera la participació d'un miler de persones

Imatge de la 77a Festa de la Bicicleta del Vendrell.

Un miler de persones participen a la 77a Festa de la Bicicleta del VendrellAjuntament del Vendrell

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El Vendrell es prepara per celebrar el proper 4 de junyla 79a edició de la Festa de la Bicicleta, que any rere any continua potenciant el seu vessant sostenible, familiar, inclusiu i solidari. Enguany, la festa destinarà els fons al'Associació Infància Robada El Vendrell, que ofereix ajuda, escolta i acompanyament a persones en situació de vulnerabilitat.

La Regidoria de Festes de l'Ajuntament del Vendrell és qui organitza directament la festa, però com sempre ho fa comptant amb el suport de les AFA, escoles, escoles bressol, així com entitats del municipi com els Pastorets del Vendrell. Des de l'organització esperen que hi participin un miler de persones.

La cita començarà a les 10 hores amb el lliurament de dorsals i sortirà des de l'avinguda Camp d'Esports a les 11 hores. A les 13 hores es preveu l'entrega de premis. La Zebrass Marching Band amenitzarà la jornada.

El Club Open Natura ha organitzat com a acte previ la Pedalada Nocturna el proper 2 de juny. La prova sortirà del Monument als castellers del Vendrell i passarà per Coma-ruga (plaça dels Germans Trillas) i tornarà al punt de sortida. La inscripció té un preu de tres euros(inclou assegurança, botifarrada i un obsequi).

tracking