Diari Més

Victòria del PSC de Kenneth Martínez al Vendrell, que suma un nou regidor

El batlle considera que la ciutadania ha refrendat l'acció de govern dels últims quatre anys

L'alcalde i cap de llista del PSC, Kenneth Martínez, atenent als mitjans la passada nit.

Victòria del PSC de Kenneth Martínez al Vendrell, que suma un nou regidorCedida

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Satisfacció entres les files socialistes del Vendrell. La llista encapçalada per l'actual alcalde, Kenneth Martínez, ha millorat els resultats obtinguts en els passats comicis. Així doncs, el PSC ha sumat un regidor i passa de vuit a nou.

Pel que fa al vot, la formació ha agrupat el 34,75% de les paperetes. «Els resultats d'aquests comicis refrenden l'acció de govern d'aquests últims quatre anys, en els quals hem patit una crisi sanitària sense precedents i una crisi econòmica», ha valorat un Martínez clarament satisfet amb els resultats assolits.

«La ciutadania ens ha agraït la feina feta», ha afegit l'alcalde. «Hem impulsat una transformació urbana sense precedents del Vendrell i hem treballat per la inclusió social i les necessitats dels vendrellencs i vendrellenques. Ara, continuarem en la mateixa línia, però posarem l'accent en la transformació verda», ha assegurat Martínez amb la vista posada en el pròxim mandat.

Malgrat la millora dels resultats, el PSC haurà de tornar a pactar, ja que la majoria del plenari vendrellenc s'aconsegueix amb 11 regidors. «Buscarem el màxim suport possible. L'única línia vermella que ens marquem és la convivència», ha afirmat quan se li preguntaven pels pactes.

SOM-ERC repeteix com a segona força, però ha perdut un representant. «Plantejàvem una alternativa, però la ciutadania del Vendrell ha validat el model de ciutat del PSC», ha afirmat el cap de llista, Alfonso González. «Veiem amb molta preocupació l'ascens de la dreta i la ultradreta en el nostre municipi, perquè demostra que hi ha uns problemes de fons que no s'han sabut solucionar», han afegit des de SOM-ERC.

De fet, aquesta és la novetat al ple del Vendrell. Vox hi ha entrat amb dos regidors i el PP hi torna i també ho fa amb dos representants. La resta del consistori quedarà format per Junts, que ha perdut un escó, i ara només tindrà un regidor. En Comú Podem repeteix el resultat i Fem Vendrell hi entra amb un regidor.

tracking