Diari Més

Lleure

El campus esportiu de l'Arboç es durà a terme del pròxim 26 de juny a l'11 d'agost

Les inscripcions estan obertes fins el 16 de juny inclòs

L'ús inadequat de les motxilles pot danyar els músculs i les articulacions.

Quin és el pes màxim que els nens haurien de portar en la motxillaPixabay

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El Campus Esportiu Municipal de l'Arboç tindrà lloc del pròxim 26 de juny a l'11 d'agost. Un espai lúdic on es posarà en pràctica diverses activitats esportives al medi natural, tallers, i jocs populars, adaptats a nens i nenes de 3 a 14 anys.

Com en anteriors edicions, les inscripcions es podran fer per setmanes. Aquest any l'horari serà de 9 a 14 h. de dilluns a divendres, amb la possibilitat d'ampliar l'horari amb el servei Bon dia (8 a 9 h.) i també s'ofereix l'opció de Menjador amb carmanyola (14 a 15 h.) que serà gratuït per als arbocencs.

El preu de la inscripció serà de 40 euros la setmana pels infants de l'Arboç i 60 euros pels de fora. Les places seran limitades.

El dia 13 de juny a les 19 h. es farà una reunió amb les mares i pares per explicar el funcionament del campus i totes les activitats a l'Escola Sant Julià.

Per inscriure's, caldrà emplenar el full que s'entregarà a la Casa de Cultura i aportar la documentació requerida i fer el pagament mitjançant targeta bancària a la mateixa Casa de Cultura de l'Arboç.

tracking