Diari Més

L'Ajuntament de Calafell repartirà dos ventiladors per aula a tots els centres

N'ha adquirit 200 per 7.700 euros amb l'objectiu de pal·liar la calor i evitar aplicar mesures d'excepció, com la suspensió de classes

Els aparells s'enviaran als centres educatius aviat.

L'Ajuntament de Calafell repartirà dos ventiladors per aula a tots els centresCEDIDA

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

L'Ajuntament de Calafell ha adquirit una remesa de ventiladors per a les escoles del municipi a mb l'objectiu d'instalar-ne dos per cada aula. Segons el consistori, amb aquests aparells es pretén pal·liar la calor provocada per les altes temperatures i s'ha dut a terme «a demanda de la comunitat educativa, i després de la manca de resposta del departament d'Educació de la Generalitat».

L'Ajuntament adquirirà 200 unitats, amb un cost de 7.700 euros. Els aparells s'enviaran als centres educatius aviat. D'aquesta manera, el consistori vol oferir una solució ràpida a les escoles i instituts per tal d'evitar la suspensió de classes. En general, reduirà la necessitat de mesures d'excepció.

El consistori afirma que ha hagut d'assumir la despesa «perquè la Generalitat no destina un euro a comprar equips o fer obres davant l'emergència climàtica. Com en tantes altres situacions, als centres educatius, els municipis porten anys fent una tasca de substitució, tot i no ser la seva competència. En tots els àmbits de les escoles, inclosos els climàtics», segons fonts municipals.

tracking