Diari Més

Successos

Mor un camioner després de patir un accident a l'AP-7 a Santa Oliva

Segons Trànsit, s'ha produït un encalç entre tres camions i un quart ha patit danys per l'impacte de la càrrega

Imatge de la càmera de Trànsit on es veu l'accident mortal de l'AP-7 a Santa Oliva.

Mor un camioner després de patir un accident a l'AP-7 a Santa OlivaSCT

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El Servei Català de Trànsit ha informat d'un sinistre viari mortal a l'autopista AP-7 a l'altura del punt quilomètric 215,7 a Sant Oliva (Baix Penedès), passat el Vendrell, en sentit nord. Els Mossos d'Esquadra han rebut l'avís a les 12:58 h.

Per causes que encara s'estan investigant, s'ha produït un encalç entre tres camions i un quart ha patit danys per l'impacte de la càrrega. A conseqüència de l'accident, ha mort el conductor d'un dels camions.

Arran de la incidència s'han activat cinc patrulles dels Mossos d'Esquadra, nou dotacions de Bombers de la Generalitat, i tres unitats del Sistema d'Emergències Mèdiques (SEM).

Quant a l'afectació viària, primer només hi havia un carril obert i retencions en un tram de més de 3 km des del Vendrell i passades les 14 h s'ha tallat totalment la via en sentit nord i s'ha desviat el trànsit cap a l'N-340 per la sortida 31. Es recomana com a via alternativa l'autopista C-32 (de peatge).

Amb aquesta víctima, són 59 les persones que han mort en accident de trànsit enguany a la xarxa viària interurbana de Catalunya (dades provisionals).

tracking