Diari Més

Fires

Oberta la inscripció de parades per la X Fira Modernista del Penedès

En només 9 edicions la Fira Modernista del Penedès es consolida com un referent a Catalunya

Imatge d'una edició anterior de la Fira Modernista del Penedès.

Oberta la inscripció de parades per la X Fira Modernista del PenedèsAjuntament de l'Arboç

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Ja s'ha obert el termini d'inscripció a la Fira Modernista del Penedès per aquelles parades gestionades per empreses amb seu física al municipi de l'Arboç.

Tots els interessats poden adreçar-se a l'Oficina de Turisme de l'Arboç i formalitzar la seva inscripció o bé enviar un correu electrònic a turisme@arbocenc.cat. La data límit per inscriure's com a parada arbocenca a la Fira Modernista conclou el proper dimarts 11 d'abril a les 11 hores del matí.

Els propers 15 i 16 d'abril la vila de l'Arboç celebrarà la desena edició de la Fira Modernista del Penedès. Un esdeveniment de primer nivell plenament consolidat, en tan sols nou edicions, com un referent a les comarques meridionals i com una de les millors fires temàtiques de Catalunya.

Amb el món de la dansa i el teatre d'època com a eixos temàtics centrals dins el modernisme, les previsions per aquesta desena edició són molt positives i s'espera reeditar el gran èxit, tant de públic com organitzatiu, obtinguts en la darrera edició de la represa.

tracking