Diari Més

Judicial

S'enfronta a 13 anys de presó per intentar matar un veí i assetjar sexualment la parella d'aquest a Cunit

L'acusat es va barallar amb la víctima després que li recriminés que s'hagués masturbat davant la seva novia

L'acusat d'intentar matar un home i assetjar sexualment a una dona a Cunit l'any 2021 durant la primera sessió del judici.

S'enfronta a 13 anys de presó per intentar matar un veí i assetjar sexualment la parella d'aquest a CunitACN

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

L'Audiència de Tarragona ha començat a jutjar aquest divendres un home acusat d'intentar matar al seu veí amb unes tisores l'abril de 2021 a Cunit. L'investigat es va barallar amb la víctima quan aquesta li va recriminar que s'hagués baixat els pantalons i s'hagués masturbat davant la seva parella. A més, l'acusat va amenaçar la dona dient-li que la violaria. Aquests episodis d'assetjaments s'havien repetit en altres ocasions mesos abans d'aquests fets. El fiscal demana tretze anys de presó per al processat pels delictes d'assetjament, amenaces i d'homicidi en grau de temptativa. A hores d'ara, el judici continua amb la declaració de l'acusat.

En la primera sessió del judici, han declarat la víctima, agents dels Mossos d'Esquadra i les forenses. Los magistrados han valorado si suspendían la vista a petición del fiscal y del letrado de la defensa porque uno de los principales testigos no se ha podido localizar. Por último, se ha optado por leer la declaración hecha por la testigo en sede judicial.

tracking