Diari Més

Equipaments

El centre cívic de Valldemar, Montmar i les Brises obrirà l'estiu vinent

Serà un punt de trobada i activitats, que respon a una demanda del veïnat de les urbanitzacions de Calafell

L'equipament està ituat entre el carrer Molina i l'avinguda Marca Hispànica.

El centre cívic de Valldemar, Montmar i les Brises obrirà l'estiu vinentCedida

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Les obres de construcció del nou centre cívic de les urbanitzacions de Calafell Valldemar, Montmar i les Brises, avancen ràpid. En només dos mesos de treball ja s'han completat els diferents edificis que el formen i es preveu que l'equipament obri portes l'estiu vinent.

L'alcalde de Calafell, Ramon Ferré, ha explicat que «aquest equipament ja està agafant forma i ben aviat serà una realitat». Ferré ha afegit, «per fi s'està responent a una demanda històrica del veïnat de Valldemar, en una ubicació, a cavall de tres barris, el mateix Valldemar, les Brises i Montmar, que donarà servei a moltes més persones».

El centre cívic està a un terreny de propietat municipal, situat entre el carrer Molina i l'avinguda Marca Hispànica. Té una superfície d'uns 400 metres quadrats edificats, en una sola planta. Hi ha un espai pensat per a bar, per donar vida cada dia a l'espai, i dues sales per a activitats: una de gran, polivalent; i una de més petita, per a reunions. A més hi haurà uns vestidors i dutxes, ja que a l'exterior es farà una pista poliesportiva, de 40x20 metres.

Segons el consistori, els diferents espais del centre cívic podran funcionar independentment els uns dels altres, fet que li donarà un gran plus de polivalència i utilitat.

El pressupost de les obres és de 1.300.031,76 euros, dels quals 692.471,24 euros provenen d'una subvenció de la Diputació de Tarragona.

tracking