Diari Més

Municipal

El Vendrell culmina la professionalització de la Policia Local

Ahir se'n van incorporar sis i els restants, a l'estiu

L'alcalde, la regidora i els comandaments del cos van donar la benvinguda als nous agents.

El Vendrell culmina la professionalització de la Policia LocalAjuntament Vendrell

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

La Policia local del Vendrell ha culminat la seva professionalització amb la incorporació de 13 nous agents, sis ahir i sis més que s'incorporaran en els pròxims mesos.

L'alcalde del Vendrell, Kenneth Martínez, va lliurar ahir les carteres a sis agents funcionaris de carrera que s'incorporen a la plantilla de la Policia Municipal després de la corresponent convocatòria de concurs–oposició feta a finals de l'any passat. A aquests sis, cal sumar-hi set agents més que s'incorporaran al cos en els pròxims mesos, de cara a l'estiu, un cop finalitzin i superin la corresponent formació de l'Escola de Policia de Catalunya que ja van iniciar fa unes setmanes.

En paraules de l'alcalde, amb la incorporació d'aquests 13 agents al municipi, el cos de la Policia Municipal culmina un procés de professionalització de la plantilla: «Vam iniciar el mandat fa quatre anys amb un percentatge molt important d'agents interins i l'estem acabant, al 2023, amb tota la plantilla professionalitzada i amb plena capacitació», remarcava l'alcalde. Aquest fet, segons va apuntar Martínez, «dona garanties de prestar un servei de seguretat tal com requereix el municipi del Vendrell», va destacar.

L'alcalde, Kenneth Martínez, acompanyat de la regidora de Policia, Mari Luz Ramírez, així com dels comandaments del cos, van donar ahir la benvinguda als sis nous agents funcionaris de carrera que ja s'incorporen a la plantilla i els van lliurar les corresponents carteres. Actualment, la plantilla de la Policia Municipal del Vendrell està formada per un total de 93 agents i comandaments. Una dotació de recursos per al municipi, que segons l'alcalde, s'haurà d'anar incrementant de forma progressiva com a conseqüència del creixement de població del Vendrell.

tracking